Στο συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής ο Γρ. Σταμούλης και ο Ι. Πολυχρόνης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων Ιερόθεος Πολυχρόνης, συμμετείχαν σε συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, στα Καμένα Βούρλα.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Στα Καμένα Βούρλα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων Ιερόθεος Πολυχρόνης, συμμετέχοντας στο Συνέδριο, που οργανώθηκε εκεί από την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής με θέμα: «Προοπτικές ανάπτυξης Ιαματικού Τουρισμού».

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία του Συνεδρίου είχε σημαντικές επαφές με άλλους Δημάρχους και με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Δήμος μας συμμετείχε σε ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο, που οργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, στα Καμένα Βούρλα. Οι εισηγήσεις που υπήρξαν ήταν χρήσιμες και κατατοπιστικές και έρχεται η ώρα να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τις δυνατότητες του Βουρκαρίου, στην Αγία Τριάδα, με απώτερο στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button