Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου – Τετάρτη 15/01/2014

Τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το δημοτικό συμβούλιο Μεγάρων, με το θέμα της επέκτασης της δραστηριότητας της ΕΥΔΑΠ σε άλλες περιοχές του δήμου και της δημιουργίας βιολογικών καλλιεργειών στην περιοχή Μπότσικα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα θέματα:

1) Έγκριση υποβολής (τεχνικού δελτίου προτεινόμενης πράξης και αίτησης χρηματοδότησης πρότασης) του Δήμου μας με τίτλο: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ» στο Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», πρόσκληση 59 – «Ψηφιακές Υπηρεσίας Δήμων».

2) Καθορισμός ύψους αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου Σωτ. Μήτσου, ορισθείσης με την 549/13 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

3) Υλοποίηση του «βασικού σχεδίου» του φυσικού αντικειμένου της πράξης Λαογραφικό Μουσείο-Αίθουσες πολλαπλών δραστηριοτήτων Δήμου Μεγαρέων Ο.Π.Σ. 105190.

4) Έγκριση σκοπιμότητας της πρότασης της Γ.Σ. του Συλλόγου «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» για την χρήση του κτιρίου του παλιού 7ου Δημοτ. Σχολείου Μεγάρων.

5) Έγκριση επέκτασης της δραστηριότητας της ΕΥΔΑΠ στις περιοχές Αγία Τριάδα – Ήρεμο Κύμα – Πέραμα – Κουμίνδρι – Καντήλι –  Αγ. Παντελεήμονα – Άνω Βλυχάδα Δήμου Μεγαρέων.

6) Εκμίσθωση τμήματος δημοτικής έκτασης στην θέση Μπότσικα για αγροτικές, βιολογικές καλλιέργειες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button