Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Δ. Μεγαρέων #pamemegara

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων:

Με την κλήρωση, που έγινε στις 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της ομορφιάς των ποικίλων περιοχών του Δήμου Μεγαρέων μέσα από την οπτική γωνία των κατοίκων και των επισκεπτών του, την οποία απαθανάτισαν σε φωτογραφίες.

Μέσω του σύγχρονου τουριστικού οδηγού των πόλεων μας (ο οποίος περιλαμβάνει την ιστοσελίδα www.pamemegara.gr, την σελίδα στο Facebook (pamemegara) και το  Instagram (pamemegara) , μετά την πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Ιερόθεου Πολυχρόνη και του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Ιωάννη Καλλιπόζη, διοργανώθηκε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός με την πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχή από εκατοντάδες επισκέπτες της περιοχής μας και συνδημότες μας. Η ανάρτηση μιας φωτογραφίας σε κάποιο από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και Instagram) του πανέμορφου τόπου μας με το hashtag  #pamemegara χάρισε σε έναν υπερτυχερό (τον συμπολίτη μας Στέφανο Πατσίρη και στις υπέροχες κορούλες του) ένα iPhone 11Pro αξίας 1200€. 

Ανάλογες δράσεις και με παρόμοιο τρόπο θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον. Παρόμοιο θα είναι και το κριτήριο: Η από εδώ και στο εξής ανάρτηση φωτογραφιών της ομορφιάς του τόπου μας στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #pamemegara.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Οι δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας και την εξωστρέφεια έχουν αυτονόητα και πολλαπλά οφέλη για όλους (μόνιμους κατοίκους, επιχειρήσεις, επισκέπτες κλπ). Κύριο μέλημά μας, πέρα από τη δημιουργία προϋποθέσεων για να γίνει περισσότερο φιλόξενος και επισκέψιμος ο τόπος μας, είναι η διαρκής «επικοινωνία» της ομορφιάς των θαλασσών, των βουνών και των πόλεων μας μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Instagram. Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί το #pamemegara γνωστό σε όλους και ας αφήσουμε την αγάπη για τον ευλογημένο τόπο μας να υπερισχύσει οποιασδήποτε άλλης σκοπιμότητας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό αυτής της προσπάθειας στον κ. Πολυχρονόπουλο Ιωάννη της εταιρείας Polyeco και στη συμβολαιογράφο κα. Ιωάννα Νικολάου, η οποία έκανε την επίβλεψη όλης της διαδικασίας και της κλήρωσης.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button