«Με τρένο ο Άγιος Βασίλης στον Δήμο Μεγαρέων»

Με ανάρτησή τους σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο αντιδήμαρχος, Ιερόθεος Πολυχρόνης και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ., Ιωάννης Καλλιπόζης, επιβλέποντας και συντονίζοντας τις εργασίες των συνεργείων του Δήμου για την κατασκευή και ολοκλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, έκαναν την ακόλουθη δήλωση.

«Έρχεται Χριστουγεννιάτικο Χωριό με εκπλήξεις και πολλή «μαγεία». Με τρένο τελικά και όχι με ταράνδους ο Άγιος Βασίλης. Πρώτο test «οχήματος» θετικό».

Περιμένοντας λοιπόν «κάτι άλλο», «κάτι διαφορετικό» ίσως για τα φετινά Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ονομασία «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» κατά την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2021-2022 πρόκειται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, συναυλίες με επίκεντρο τα παιδιά, οι οποίες θα διεξαχθούν στον πρώην Σταθμό ΟΣΕ Μεγάρων στο κέντρο της πόλης, από 20/12/2021 έως 6/1/2022, όπου στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» με επαγγελματίες ειδών εστίασης της περιοχής μας, υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλων συναφών ειδών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button