1ος Αγώνας δρόμου Λιμένων Μεγάρων-Νέας Περάμου

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, ώρα 10 το πρωί θα λάβει χώρα “ο 1ος Αγώνας δρόμου λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου”, με συνδιοργανωτές τα Τοπικά  Συμβούλια των Δημοτικών κοινοτήτων, Μεγάρων και Νέας Περάμου.

 

Σκοπός και στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Μεγαρέων με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Μεγαρέων, στους χώρους της αφετηρίας και του τερματισμού του αγώνα.

 

Ο αγώνας αυτός είναι μία εορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παρακινώντας μικρούς και μεγάλους να  γνωρίσουν τη χαρά του Αθλητισμού με μοναδικό κίνητρο την συμμετοχή και την προσφορά καθώς  ταυτόχρονα θα πρόκειται για μία προσπάθεια ώστε να βοηθηθούν συνάνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη είτε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο είτε από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεγαρέων.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές στον 1ο Αγώνα δρόμου Λιμένων Μεγάρων  – Νέας Περάμου θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.agonaslimenwn.gr και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν από τους κ.κ. Ηλία Μουσταϊρα (τηλ. 6986 931060), Δημήτριο Βόρδο (τηλ.6932356312) και Ιερόθεο Κυριακίδη (Τηλ.22960 32719)  και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαρέων www.megara.gr.

 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα λήγει την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.

 

Ήδη οι εγγραφές είναι αυξημένες και υπάρχουν συμμετοχές από πολλές περιοχές της χώρας μας όπως από τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κόρινθο, το Αίγιο, το Λουτράκι, τη Μυτιλήνη, την Καλαμάτα, το Αργος, τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο, την Έδεσσα, την Ελευσίνα, τη Σαλαμίνα και από αλλού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button