Ικανοποίηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη για τις εργασίες στο κτίριο της ΔΕΥΑΜ

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με επιτόπια επίσκεψή του στη ΔΕΥΑΜ την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εργασίες,  που έγιναν στο κτίριο της ΔΕΥΑΜ στα Πλακάκια,  το οποίο  κυριολεκτικά άλλαξε όψη και συνεχάρη τον Δημοτικό Υπάλληλο κ. Νίκο Στάθη που είχε την πρωτοβουλία και τους εργάτες του Βιολογικού καθαρισμού Γ. Μουρτζούκο, Μ. Καζούρη και Β. Αυγουστή, που βοήθησαν.

 

Οι εργασίες που έγιναν ήταν πολλές. Συγκεκριμένα, επισκευάστηκε η ταράτσα της ΔΕΥΑΜ και του Κοινωνικού Φαρμακείου,  συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ., έγινε υγρομόνωση και πέρασμα με ψυχρό υλικό για τη μείωση της θερμοκρασίας από τον ήλιο.

 

Τοποθετήθηκαν νεροσταλάκτες σε όλους τους εξώστες για να μην μπαίνουν τα νερά της βροχής.

 

Αποξηλώθηκαν τα καλώδια και τοποθετήθηκαν νέες γραμμές μέσα σε κανάλια, ώστε να μην είναι ορατά κι εκτεθειμένα.

 

Αντικαταστάθηκαν τα φωτιστικά στην αυλή του κτιρίου και τοποθετήθηκε προβολέας LED  που ανάβει αυτόματα τη νύχτα και καταναλώνει ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

 

Γκρεμίστηκαν κομμάτια σαθρού τοίχου  τα οποία ξανακτίστηκαν και σοβαντίστηκαν εκ νέου.

 

Τοποθετήθηκαν σε όλα τα παράθυρα ταμπλάδες γύρω – γύρω  για να μοιάζουν παραδοσιακά.

 

Βάφτηκαν όλοι οι τοίχοι και τα κουφώματα με νεοκλασικά χρώματα.
 

Ο Νίκος Στάθης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και σημείωσε ότι εκτός από τους τρείς εργάτες προσέφερε εθελοντική εργασία ένας φίλος του, ενώ  είχε και την συνδρομή του Τάσου Δέσκου του οποίου τα έξοδα κάλυψε εξωτερικός συνεργάτης.

 

Και πρόσθεσε,  «Κύριε Δήμαρχε η πρωτοβουλία μου αυτή να γίνει συντήρηση στο κτίριο της ΔΕΥΑΜ αποσκοπούσε στο γεγονός της απόδειξης ότι “Λίγοι αλλά καλοί μπορούν να κάνουν πολλά” και στα εργασιακά για να μπορέσουμε να κάνουμε αξιόλογα έργα  είναι φρόνιμο να ακολουθήσουμε την άποψη του Αριστοτέλη  που έλεγε “Ούκ εν τω πολλώ το εύ, αλλά εν τω εύ το πολλώ”».

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button