ΕΠΑΜ: Τοπικό Δημοψήφισμα για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας

Η Τ.Ο Ε.ΠΑ.Μ. Μεγάρων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 21/09/2018 παρευρέθηκε στην κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων με θέμα:

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας εκτροφής θαλάσσιων ιχθύων του ΔΑΝΙΗΛ Εμμανουήλ στη θέση Κακιά σκάλα Μεγάρων.

Η Τ.Ο Μεγάρων τοποθετήθηκε σύμφωνα με την τεκμηριωμένη θέση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ότι η Ελλάδα μας βρίσκεται υπό κατοχή ξενών δυνάμεων και μόνο ο λαός δικαιούται να ομιλεί.

Με την θέση αυτή, επικαλούμενη το άρθρο 1 του Συντάγματος περί λαϊκής κυριαρχίας, ζήτησε από την διοίκηση του Δήμου να οργανώσει Τοπικό Δημοψήφισμα ζητώντας από τον λαό να αποφασίσει ο ίδιος, για την εκμετάλλευση της περιουσίας του, που έχει ήδη ξεπουληθεί στο «Υπέρ-Ταμείο», από τις παράνομες μνημονιακές κυβερνήσεις της χώρας μας.

Θυμίζουμε ότι το Ε.ΠΑ.Μ, σαν νόμιμο κόμμα, έχει καταθέσει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε εξέλιξη.
Όπως είναι φυσικό στην πρότασή μας για Δημοψήφισμα, όπως ακριβώς έκανε και στην αντίστοιχη περίπτωση της «Οπερέτας του Βωξίτη», η πολιτική ηγεσία του τόπου μας που είναι προσκυνημένη στα προτάγματα της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, έτσι και στα Ιχθυοτροφία τήρησε «σιγή ιχθύος».

Μεγαρικέ Λαέ Προσοχή Προσοχή!!

Η προηγουμένη στημένη διαμαρτυρία για τα ορυχεία του Βωξίτη στα Γεράνεια είχε σαν αποτέλεσμα την κάλυψη του ξεπουλήματος της ΔΕΥΑΜ στην ΕΥΔΑΠ για 9 εκ. χρέους.
Η νέα Οπερέτα των Ιχθυοτροφείων στήνεται για να ολοκληρωθεί η κάλυψη του ξεπουλήματος αυτού, με την επίσημη πλέον μεταβίβαση της περιουσίας μας στους ξένους, που πολύ σύντομα θα πράξει η τοπική εξουσία.

Καλείστε λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να σταματήσει το ξεπούλημα της Μεγαρικής Γης.
Με Ομοψυχία και Αυτό – Οργάνωση θα πρέπει να απαιτήσουμε την άρση της απόφασης του Δ.Σ που αναγνώρισε το χρέος της ΔΕΥΑΜ με την ταυτόχρονη καταγγελία του χρέους αυτού, σαν Παράνομο και Καταχρηστικό.

Το Ε.ΠΑ.Μ θα βρίσκετε στο πλευρό σας.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τώρα όλα αρχίζουν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button