1ο Δ. Σχολείο Ν. Περάμου: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών [βίντεο]

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 8, στη Νέα Πέραμο πραγματοποιήθηκε έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο συγκέντρωση διαμαρτυρίας από γονείς και μαθητές ύστερα από κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως ήδη είχε προαναγγελθεί.

Η κινητοποίηση αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο και δημιουργούν ερωτηματικά και ανησυχία τόσο για τη λειτουργία του όσο και για την ασφάλεια μαθητών και διδασκόντων. Κατόπιν τούτων η συγκέντρωση έξω από το σχολείο σήμερα το πρωί κορυφώθηκε με πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημαρχιακό κατάστημα Νέας Περάμου, όπου αντιπροσωπεία γονέων και μαθητών καθώς βεβαίως και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις έντονες ανησυχίες τους σε εκπρόσωπους της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση παραβρέθηκαν, από μεριάς Διοίκησης, οι κ.κ. Σπυρίδων Τσιούνης πρόεδρος σχολικών επιτροπών και οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Ν. Φωτίου, Σταύρος Κ. Φωτίου και Κωνσταντίνος Καράμπελας. Στην αίθουσα συμβουλίων του Δημαρχιακού καταστήματος ετέθησαν τα ζωτικής σημασίας θέματα που αφορούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και στο 2ο και διεξήχθη διάλογος τον οποίον μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί (2ο βίντεο) καθώς και δηλώσεις όλων των εμπλεκομένων (1ο βίντεο).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button