Ανατροπή ΙΧ οχήματος με 4μελή οικογένεια – Αίσιο τέλος με την επέμβαση της Π.Υ. Μεγάρων

Άτυχος ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός

Στις 16:04 σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων δέχθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην ΝΕΟΑΚ, στο 44οχλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το συμβάν αφορούσε σε ανατροπή ΙΧ οχήματος, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια με 2 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν καλά στην υγεία τους και αρτιμελείς. Ο οδηγός έφερε μόνο ελαφρά τραύματα.

Στο όχημα όμως επέβαινε και το κατοικίδιο της τετραμελούς οικογένειας, ένας σκύλος, ο οποίος ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός.

Του συμβάντος επιλήφθηκε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα, ένα όχημα του ΕΚΑΒ και προσωπικό της Ολυμπίας Οδού.

Ο άτυχος σκύλος με μέριμνα της Ολυμπίας Οδού θα οδηγηθεί για την προβλεπόμενη υγειονομική ταφή του.

Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

Αυτό όμως που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν και να έχουμε πάντα κατά νου, με αφορμή το συμβάν αυτό, είναι ότι όταν ταξιδεύουμε ή κινούμαστε σε δρόμους που το αυτοκίνητό μας αναπτύσσει ταχύτητες μεγαλύτερες των 30 χλμ και στο όχημα συνεπιβαίνει κατοικίδιο, οφείλουμε να το έχουμε σε ειδικό κλουβί, τόσο για την προστασία του ίδιου όσο και της ασφαλούς οδήγησης.

(σ.σ. Σύμφωνα με περαιτέρω έρευνα αγοράς και επισήμανση αναγνώστη του άρθρου, υπάρχουν και ειδικές ζώνες ασφαλείας για σκύλους, οι οποίες καθιστούν μεταφορά και οδήγηση ασφαλέστερη).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button