«Καινοτομία στην επιχειρηματικότητα – ο δρόμος προς την κορυφή»

Την Τρίτη 16 Ιουνίου ο Σ.Ε.Μ ως Εταίρος της Α.Σ. Θριασία πραγματοποίησε με επιτυχία Ενημερωτική Συνάντηση-workshop με θέμα «Καινοτομία στην επιχειρηματικότητα- ο δρόμος προς την κορυφή με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Πιπιλή, CEO της Εταιρίας “Evomat-Passion to create”.

 

Ο κ. Πιπιλής ανέλυσε όλη την πορεία της εταιρείας Evomat της οποίας ηγείται, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. Αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της προσαρμογής των επιχειρήσεων σε νέα δεδομένα, σύμφωνα με τις επιταγές και τις ανάγκες της εποχής. Συγκεκριμένα, στην ομιλία του ανέλυσε όλα τα στάδια που πρέπει να διανύσει μια επιχειρηματική ιδέα για να είναι επιτυχημένη και να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να υπάρχει συνάφεια μεταξύ της ποιότητας, της τιμής, της προώθησης αλλά και του χώρου στον οποίο παράγεται ένα προϊόν, προκειμένου η ιδέα να γίνει πράξη με επιτυχία.

 

Ο CEO της εταιρείας Evomat ξεδίπλωσε στο κοινό το σκεπτικό που τον οδήγησε στο σημερινό brand της Εταιρείας, ενώ τόνισε και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ μιας ομάδας συνεργατών με την βοήθεια της οποίας ο ίδιος πρωτοπορεί στον τομέα του. Επιπλέον, υπογράμμισε το σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουν οι νέες καινοτόμες ιδέες στην επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης, γιατί διαφορετικά, όπως είπε, δεν είναι δυνατόν να καταφέρει να ξεχωρίσει μια εταιρία από κάποιες ίδιες του κλάδου της.

 

Τέλος, ο κ.Πιπιλής δέχθηκε με προθυμία να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, ενώ έδωσε και στοχευμένες συμβουλές για εκείνους που επιθυμούν να υλοποιήσουν μια δική τους επιχειρηματική ιδέα και να την μετατρέψουν σε επιχείρηση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button