Το εξωθεσμικό σόου του κ. Σταμούλη και η παραπλάνηση της κοινής γνώμης με ανέξοδες και αδιέξοδες παραστάσεις

Με αφορμή ευχαριστήρια επιστολή του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γρ. Σταμούλη που σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις στο θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο όρος Πατέρας, η ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού μας, παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο.

 

Σκοπός μας δεν είναι να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά μα αποκαταστήσουμε την αλήθεια, την στιγμή που στην  ευχαριστήρια επιστολή επισημαίνεται από την πλευρά του κ. Σταμούλη, η «λαμπερή» απουσία από τις κινητοποιήσεις, εκπροσώπου της δημοτικής μας παράταξης.

 

Δυστυχώς, ο κ. Σταμούλης, δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει πως σε λίγο καιρό θα κατέχει επίσημα το αξίωμα του Δημάρχου Μεγαρέων και με τα γραφόμενά του θέλοντας να κερδίσει εντυπώσεις, εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον εαυτό του, όσο και τους συμπολίτες μας που του εμπιστεύθηκαν την διοίκηση του δήμου μας για την επόμενη πενταετία.

 

Μένοντας στην γνωστή επί χρόνια αντιπολιτευτική του τακτική, δηλαδή αυτή της παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος με την επιστολή του προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις, θέλοντας να εμπλέξει στο επικοινωνιακό του παιχνίδι τον συνδυασμό μας, με απώτερο σκοπό να πλήξει πολιτικά την εικόνα του επικεφαλής μας Γ. Μπερδελή. 

 

Ως υπεύθυνος συνδυασμός που πρωτίστως σέβεται την άποψη της κοινωνίας και δεν θέλει να την εκμεταλλευτεί με επικοινωνιακά παιχνίδια, όλοι εμείς που στο «ΤΩΡΑ», δηλώνουμε καταρχήν ότι η παρέμβαση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, συγκεντρώνει τα στοιχεία της παρωδίας.

 

Αυτό το αναφέρουμε, θέλοντας να ενημερώσουμε τους πολίτες (που τεχνηέντως προσπαθεί να παραπλανήσει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος),  πως ο κ. Σταμούλης μη έχοντας ακόμα αναλάβει τα ηνία του δήμου Μεγαρέων, έπρεπε θεσμικά (και εφόσον σέβεται το θεσμό που θα κληθεί να υπηρετήσει), να επιδιώξει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να τοποθετηθούν επίσημα όλες οι δημοτικές παρατάξεις, προκειμένου να αποφασιστεί μια δυναμική μορφή κινητοποίησης.

 

Αντί αυτού ο κ. Σταμούλης επέλεξε προχωρήσει σε ένα σόου στο τέλος του οποίου δεν είχε κανένα εφόδιο στα χέρια του για λύση του προβλήματος.

 

«Προχωρήσαμε σε τεκμηριωμένη θεσμικά μορφή αντίδρασης»

 

Γυρίζοντας λίγους μήνες πίσω, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως ο συνδυασμός μας ήταν ο μόνος που προεκλογικά και στην κορύφωση του θέματος, όχι μόνο απείχε αλλά προχώρησε στην πιο τεκμηριωμένη θεσμικά μορφή αντίδρασης μέσω επίσημων επιστολών διαμαρτυρίας,  που βασίζονταν σε απόλυτα τεκμηριωμένα στοιχεία νόμων, ερευνών, φορέων.

 

Στοιχεία τα οποία ο επικεφαλής μας Γ. Μπερδελής, τα έθεσε στη διάθεση του σημερινού δημάρχου Ι. Μαρινάκη ως όπλα στη φαρέτρα του, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Αντί λοιπόν ο κ. Σταμούλης να ζητήσει τα στοιχεία αυτά προκειμένου να αποτελέσουν διαπραγματευτικά όπλα και γι’ αυτόν, επέλεξε να προχωρήσει σε ένα εξωθεσμικό σόου και να εγκαλέσει τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την απουσία τους από το σόου αυτό.

 

Αφήνοντας τον κ. Σταμούλη να ονειρεύεται τον … «θρόνο» του,  εμείς ως συνδυασμός, δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές του σεβασμού των θεσμών, θιασώτες της ιδέας της διεκδίκησης του δίκαιου μέσω επιχειρημάτων και όχι της παραπλάνησης της κοινής γνώμης με ανέξοδες και αδιέξοδες παραστάσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button