Πλήθος κόσμου στην πολιτική συγκέντρωση του υπ. βουλευτή Γιώργου Κώτσηρα

Πλήθος κόσμου στην πολιτική συγκέντρωση του υπ. βουλευτή Γιώργου Κώτσηρα

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Le Mirage ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, ξεκίνησε επισήμως την προεκλογική του καμπάνια.

Σε αυτή την πολιτική εκδήλωση, εκτός από τον Γιώργο Κώτσηρα συμμετείχαν οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Καραγκούνης, ενώ στο κοινό παρευρέθησαν οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Βασίλης Οικονόμου και ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Πανούτσος.

Επιπλέον, παρόντες ήταν οι επικεφαλής των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Μεγαρέων από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, τον Γιάννη Μαρινάκη, τον Κλεάνθη Βαρελά και τον Άγγελο Μακρυγιάννη.

Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές μεταφέρθηκε απ’ όλους τους ομιλητές. Από τον ίδιο το Γιώργο Κώτσηρα αλλά και από τους άλλους ομιλητές αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας να κερδίσει το κυβερνόν κόμμα, να βάλει τέλος στην ανομία και στην παραβατικότητα που επικρατούν στην κοινωνία και να αποκαταστήσει τις στρεβλώσεις της αγοράς.

Όπως διακήρυξε, ο Γιώργος Κώτσηρας είναι αποφασισμένος να εργασθεί για την πρόοδο της Δυτικής Αττικής και μεταξύ άλλων περιέγραψε με έμφαση τις αναπτυξιακές δυνατότητες οι οποίες προκύπτουν με την εξάπλωση και διείσδυση στην κοινωνία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

 

Για να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Related posts