Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διορισμού 180 πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης

Ολοκληρώθηκε και η τελευταία διαδικασία διορισμού των εκατόν ογδόντα (180) πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια του υπ΄ αριθμ. ΦΕΚ 316 τεύχος Γ’ /09.03.2020, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας παρακολουθώντας στενά την πορεία εξέλιξης των σταδίων διορισμού των ως άνω 180 επιτυχόντων πυροσβεστών, φρόντισε αρχικά για την άμεση δημοσίευση της απόφασης όσον αφορά στην απαιτούμενη εκπαίδευσή τους (ΦΕΚ 1205 τεύχος Β’/07.04.2020 «Εκπαίδευση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης επιτυχόντων-επιλαχόντων της παρ. 3 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α’ 61)») και στη συνέχεια για την άμεση έκδοση της σχετικής διαταγής του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος έτσι ώστε την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 οι εκατόν ογδόντα (180) πυροσβέστες να αναλάβουν υπηρεσία.

Ο κ. Μπούρας για άλλη μια φορά με τις παρεμβάσεις του ολοκληρώνει στο 100% τις διαδικασίες άμεσου διορισμού των 180 πυροσβεστών ώστε να λάβει τέλος η επί πολλά χρόνια ομηρία τους και να μπορέσουν να βοηθήσουν την υπηρεσία τους αλλά και την πολιτεία που τόσο πολύ τους χρειάζεται.

Δελτίο τύπου βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα:

Με το ΦΕΚ 316 Γ/19-3-2020 180 επιτυχόντες- επιλαχόντες υποψήφιοι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης διορίζονται στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης!

Αποκαθίσταται έτσι μια αδικία και ενισχύεται η επιχειρησιακή δυνατότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δίνεται τέλος στην ομηρία 180 οικογενειών!

Με τη συγκεκριμένη αφορμή ο Γιώργος Κώτσηρας, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, εντός αυτής της δύσκολης συγκυρίας, καθόσον το θέμα αυτό αφορά και πολλούς κατοίκους Δυτικής Αττικής, με τους οποίους ευθύς εξαρχής και όλο αυτό το διάστημα προωθήσαμε το ζήτημα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, αλλά και με παρεμβάσεις μου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, καθώς και με άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων επιλύθηκε.

Συνεχίζω να είμαι δίπλα με πράξεις στα προβλήματα των πολιτών της Δυτικής Αττικής.»

Ακολουθούν τα πλήρη κείμενα των ευχαριστήριων επιστολών των πυροσβεστών στους προαναφερθέντες βουλευτές:

Προς κύριο Αθανάσιο Μπούρα Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

εκ μέρους των 180 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης παίρνουμε το θάρρος να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά που πιστέψατε στο δίκαιο αγώνα μας,και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που δείξατε.

Με την δίκη σας συμβολή και ώθηση δόθηκε τέλος σε μια εργασιακή ομηρία πολλών ετών.
Σας ευχαριστούμε και εμείς και οι οικογένειες μας για όλη την στήριξη σας! Είστε πολιτικός με ιδανικά και αξίες, πιστεύουμε σε εσάς με την ίδια δύναμη που πιστέψατε και εσείς σε εμάς.

Προς κύριο Γεώργιο Κώτσηρα

Αγαπητέ Κύριε Κώτσηρα, Αγαπητέ μας φίλε Γιώργο.

Κύριε βουλευτά, εκ μέρους των 180 επιλαχόντων,πλέον πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για αυτή την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρατε έτσι ώστε να εισακουστεί το δίκαιο αίτημα μας.

Οφείλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε γιατί από την πρώτη στιγμή, μάς δεχτήκατε στη Βουλή και κάνετε εσείς με το επιτελείο σας ότι περνάει από το χέρι σας για να λάβει τέλος αυτή η πολυετής ομηρία για εμάς και τις οικογένειές μας .

Ευχαριστούμε για όλα και θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας, όπως είσαστε και εσείς στη δική μας όποτε σας χρειαστήκαμε.

Ευχαριστούμε θερμά: Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button