Φεστιβάλ Λουτρακίου – Loutraki Festival 2017

Το Φεστιβάλ Λουτρακίου – Loutraki Festival θα διεξαχθεί στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρου το διάστημα 1-12 Αυγούστου 2017.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρουσιάζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Λουτρακίου! Μια διοργάνωση που περιλαμβάνει σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, με έντονο το τοπικό καλλιτεχνικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλα σχεδόν τα τοπικά διαμερίσματα …

Το πλούσιο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως τη συνεργασία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με τον Γιάννη Κότσιρα, συναυλία για την πανσέληνο του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου με την Ελένη Πέτα, συναυλία με τους Imam Baildi, αλλά και το μοναδικό beach party που έχει γίνει θεσμός στη Λίμνη Βουλιαγμένης, με την Πέννυ Μπαλτατζή!

Το Blues Festival θα πραγματοποιηθεί με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το Φεστιβάλ, με σχήματα από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τη συμμετοχή της Αγγελικής Τουμπανάκη και των Jazz plus!

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη θεατρική παράσταση «Ο Θάνατός Σου η Ζωή Μου» του Αλέκου Σακελλάριου και το «West Side Story», μια μουσικο-χορευτική παράσταση musical από την πειραματική ομάδα χορού «Πυρήνας» της Έλενας Μιχαηλίδου!

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Λουτρακίου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button