Συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη είχε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, από κοινού με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Μιχάλαρο, τον Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες” κ. Γιάννη Μιχάλαρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, την Δευτέρα 18 Μαΐου.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν αρκετά σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως η βελτίωση της ασφάλειας, για την οποία, καθολική εκτίμηση ήταν ότι όχι μόνον δεν πρέπει να μειωθούν τα Τμήματα Ασφαλείας από τον Δήμο, αλλά να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

 

Επίσης συζητήθηκαν η αποτροπή εγκατάστασης της Βαριάς Βιομηχανίας που επιτρέπεται με το υπό έγκριση νέο ΓΠΣ Μεγάρων, η μη έλευση των Ρομά Χαλανδρίου στα Μέγαρα, τα οικονομικά του Δήμου και η ενίσχυση του Δήμου με νέα απορριμματοφόρα και άλλα μηχανήματα.

 

Ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος διακρίνεται από ιδιαίτερη ευαισθησία για την περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, επέδειξε μεγάλη κατανόηση για τους προβληματισμούς που ετέθησαν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και υποσχέθηκε ότι, θα συμβάλλει ενεργά στην επίλυσή τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button