Ο Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τις αθλήτριες του Νηρέα Ν. Περάμου για τις τελευταίες τους διακρίσεις

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στην Ενόργανη Γυμναστική, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λαύριο οι αθλήτριες του Συλλόγου “ΝΗΡΕΑΣ” Νέας Περάμου πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις και κατέκτησαν πολλά μετάλλια.

Η ΚΟΡΙΟΖΟΥ ΑΡΕΤΗ, στο σύνθετο ατομικό κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο, όπως και στο Αλμα και στο Δίζυγο, ενώ στις ασκήσεις εδάφους κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο και στην Δοκό κατετάγη στην 5η θέση. Η ΦΑΝΑΡΙΤΗ ΜΕΛΙΝΑ, κατετάγη στην 4η θέση στο Άλμα και στη 10η στο Σύνθετο ατομικό.
Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΉ, κατετάγη 8η στο Σύνθετο ατομικό.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Δεν θα κουραστώ να χειροκροτώ και να εκφράζω τη χαρά μου συγχαίροντας για ακόμη μία φορά τις Αθλήτριες του Συλλόγου των Πρωταθλητών του ΝΗΡΕΑ Νέας Περάμου, για τις σπουδαίες τους επιτυχίες στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λαύριο.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, σε αυτές που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών αλλά και σε εκείνες που συμμετείχαν και δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να ανέβουν στο βάθρο, στους προπονητές και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε τους βήμα και ασφαλώς στην άξια Διοίκηση του Συλλόγου και προσωπικά στον φίλο Δημήτρη Τσεγκέλη για το σοβαρό έργο που προσφέρει χρόνια τώρα στον Σύλλογο και μας κάνει υπερήφανους».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button