Τετάρτη 1 Νοεμβρίου: Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενάντια στα Ορυχεία Βωξίτη στη Μεγαρίδα

Την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου 2017, ώρα 12.00 ο Δήμαρχος Μεγαρέων και η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στα Ορυχεία Βωξίτη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Μετά την χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που λέει “ΟΧΙ στα Ορυχεία Βωξίτη στα Μέγαρα”, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων και της Επιτροπής αγώνα συνεχίζονται μέχρις ότου αποσοβηθεί
οριστικά ο κίνδυνος δημιουργίας Ορυχείων Βωξίτη στην Μεγαρίδα.

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα έχουν συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, ώρα 12.00 και για το λόγο αυτό, απευθύνουν ΚΑΛΕΣΜΑ στον Μεγαρικό λαό να δώσει ξανά ένα βροντερό παρόν, μία εντυπωσιακή παρουσία έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από όλους ότι όλοι οι Μεγαρίτες είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ και δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία Ορυχείων Βωξίτη στην περιοχή μας.

Το κάλεσμα έχει ως εξής:

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Μεγαρικέ Λαέ επιβάλλεται η ισχυρή παρουσία σου

Την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 o Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης και η Επιτροπή Αγώνα έχει συνάντηση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που έχει την θεσμική αρμοδιότητα για αδειοδότηση των ερευνητικών γεωτρήσεων βωξίτη.

Στη συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και όλοι οι Βουλευτές της Περιφέρειάς μας. Η συνάντηση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για τον Αγώνα και για το λόγο αυτό επιβάλλεται πολυπληθής παρουσία του Μεγαρικού λαού.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
να παρευρίσκονται έμπροσθεν του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (οδός Κατεχάκη 56, ΑΘΗΝΑ) την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.30. Από τα ΜΕΓΑΡΑ θα ξεκινήσουν πούλμαν από την Πλατεία Ηρώων, το πρωί ώρα 10.00.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button