Πέθανε ένας από τους τραυματίες της φωτιάς στα ΕΛΠΕ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του σήμερα, Τρίτη 19 Μαΐου, ο ένας εκ των εργαζομένων που είχαν τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο στις 8 Μαΐου.

 

Πρόκειται για τον Μπάμπη Δευτεραίο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ο 41χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών. 

 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του απέστειλαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και ο γενικός γραμματέας Ορυκτών Πρώτων Υλών Απόστολος Αλεξόπουλος.

 

Σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι αναμένεται ακόμη το πόρισμα της επιτροπής που διερευνά την υπόθεση ενώ υπογραμμίζουν την ανάγκη να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας στα ΕΛΠΕ και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των όποιων υπευθύνων, αναμένοντας γρήγορα σε αυτήν την κατεύθυνση. Ζητούν επίσης άμεση και ουσιαστική ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα ΕΛΠΕ και εάν κριθεί αναγκαίο τον επανασχεδιασμό τους, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο παρόμοιου συμβάντος στο μέλλον.

 

Δηλώνουν τέλος ότι θα στηρίξουν με κάθε μέσο την οικογένεια του Μπάμπη Δευτεραίου, πράγμα που θα κάνει, κατά δήλωσή της, και η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button