Ο Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τον αθλητή Ανδρέα Πανταζή

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Ο συμπολίτης μας Ανδρέας Πανταζής κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα τριπλούν σε διεθνές meeting με επίδοση 16,33 μ., που έγινε στη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας πετυχαίνοντας το καλύτερο φετινό ατομικό ρεκόρ προετοιμαζόμενος για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας πέρυσι τον Γενάρη στο Μίτινγκ της Καρλσρούης είχε πετάξει στα 16,79 μ. επίδοση, που τότε ήταν η καλύτερη στον κόσμο και η Τρίτη καλύτερη όλων των εποχών για την Ελλάδα!

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του συγχαίροντας τον Αθλητή δήλωσε:
«Ο Ανδρέας ακόμη μία φορά μας έδωσε μεγάλη χαρά πετυχαίνοντας στη Σουηδία να κατακτήσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου των νικητών. Θέλω από καρδιάς να επαινέσω τον αγαπητό Ανδρέα και να τον συγχαρώ τόσο για την τελευταία του νίκη όσο και για όλη την πορεία του στον Αθλητισμό. Ο Ανδρέας αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων αφ’ ενός μας κάνει περήφανους προβάλλοντας την πόλη και το Δήμο μας και αφ’ ετέρου με το ήθος του αποτελεί πρότυπο για την νεολαία μας. Πάντα νίκες Ανδρέα με υγεία και δύναμη και πάντα στο πιο ψηλό σημείο στο βάθρο των νικητών πανευρωπαϊκά και παγκόσμια».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button