Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει τους Μεγαρίτες που βραβεύτηκαν στην Αγγλία

Με δελτίο τύπου ο Δήμαρος Μεγαρέων εκφράζει τα συγαρητήριά του για το γεγονός ότι το “Just Greek” στο Perinth, κέρδισε στα επιχειρηματικά βραβεία της Αγγλίας.

Το Just Greek, στην οδό King, κέρδισε την κατηγορία «Καλύτερο Takeaway» στα επιχειρηματικά βραβεία «Cumbria Retail» που διοργανώθηκαν από τα «Επιχειρηματικά βραβεία της Αγγλίας».
Το αυθεντικό ελληνικό takeaway πουλάει σπιτικά πιάτα, πίτες και γύρο.
Διευθύνεται από τον Μεγαρίτη Γιάννη Παπαμελέτη και τη Μαρία Σκαρλάτου, οι οποίοι το διευθύνουν εδώ και τρία χρόνια.

Είναι το μοναδικό ελληνικό takeaway στο Penrith.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Halston στο Carlisle.
Τώρα που κέρδισαν το βραβείο καλύτερου takeaway στην Cumbria, οι Just Greek θα περάσουν στον εθνικό τελικό. Αυτό θα γίνει στο Λονδίνο του χρόνου.

O Γιάννης παραλαμβάνοντας το Βραβείο δήλωσε: «Είμαι περήφανος γιατί ο κόσμος εκτιμά αυτό που κάνουμε.Είμαστε μόνο δύο και προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα».

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Η τιμητική αυτή διάκριση στον φίλο τον Γιάννη αντανακλά προφανώς και στο Δήμο μας κι αισθάνομαι την υποχρέωση να επαινέσω δημόσια τον Γιάννη Παπαμελέτη και την Μαρία Σκαρλάτου, για αυτή τη βράβευση που φανερώνει την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και την προκοπή τους στην Αγγλία. Εύχομαι και στους δύο να είναι υγιείς, δυνατοί και δημιουργικοί και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την δουλειά τους και να φτάσουν ακόμα ψηλότερα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button