Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, άνεργους και άπορους

Ύστερα από συνεννόηση και συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου των Μεγάρων με το «Σωματείο Παραγωγών & Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής» την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, ώρα 11.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι,  στο προαύλιο  του 1ου  Γυμνασίου Μεγάρων, και στο Δημαρχιακό κατάστημα της Νέας Περάμου θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και δημότες που είναι άνεργοι και άποροι.

 

Πρόκειται για προσφορά των μελών του Σωματείου Παραγωγών & Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής «Άγιος Γεράσιμος» και τα είδη που θα διανεμηθούν είναι Φρούτα, Λαχανικά, Αυγά, Οσπρια κλπ.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Ηλίας Μουσταΐρας δήλωσε:

 

« Ήρθαμε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Άγιος Γεράσιμος» τον κ. Φίλιππο Σελίμη για τη δράση αυτή, εκτιμώντας ότι σε αυτή τη συγκυρία όσοι και όποιοι μπορούν και θέλουν να σταθούν στο πλευρό των πολιτών,  που έχουν πραγματική ανάγκη πρέπει να το κάνουν τώρα και με κάθε τρόπο. Εκ μέρους λοιπόν όλων των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων θέλω και προσωπικά να εκφράσω θερμές ευχαριστίες τόσο στον κ. Σελίμη όσο και σε όλα τα μέλη του «Σωματείου Παραγωγών & Εμπόρων Λαϊκών Αγορών της Δυτικής Αττικής»,  γι αυτή την ευγενική τους χειρονομία.

 

Έχουμε την πεποίθηση ότι η  προσφορά  αυτή θα δώσει μία μικρή ανάσα σε οικογένειες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, που αντιμετωπίζουν σήμερα, σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button