Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το “Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι” στη Νέα Πέραμο

Εντελώς απρόκλητα και αδικαιολόγητα, όπως τονίζει η Πρόεδρος του Ηρόδωρου κα Γιάννα Ρήγα, ο πρώην Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης επεχείρησε να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα ζήτημα που δεν υπήρξε και ούτε προφανώς υπάρχει, σχετικά  με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” στη Νέα Πέραμο.

 

Ο κ. Μαρινάκης διατύπωσε επιφυλάξεις για τη συνέχιση του συγκεκριμένου Προγράμματος αφού δήθεν αυτό κινδυνεύει να χαθεί λόγω διοικητικών παραλείψεων επιρρίπτοντας ευθύνες στη Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά στον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Δήμα.

 

Σύμφωνα με το συνδυασμό του κ. Μαρινάκη «ενώ έπρεπε εγκαίρως να είχε δηλωθεί θέση ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ στο Πρόγραμμα, αυτό τάχα δεν έγινε και σήμερα δεν ισχύει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί και μαζί να σταματήσει η βοήθεια σε τόσες οικογένειες που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη και εκφράζονται φόβοι και υπάρχουν ανησυχίες για το μέλλον των εργαζομένων  στο Πρόγραμμα».

 

 Όλα αυτά βεβαίως είναι παραφιλολογία και συμβαίνουν μόνον στη σφαίρα της φαντασίας του πρώην Δημάρχου και του συνδυασμού του όπως υπογραμμίζει η Πρόεδρος του Ηρόδωρου Κα Γιάννα Ρήγα. Όλα έχουν γίνει κανονικά μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες (λήγουν 3 Απριλίου 2015) και κανένας φόβος δεν υπάρχει αφού όπως φαίνεται και στο υπ’ αριθμ. 542/19.3.2015 έγγραφο του Ηρόδωρου έχει γίνει ο αναγκαίος και απαραίτητος προγραμματισμός προσλήψεως εκτάκτου προσωπικού και μάλιστα ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ.

 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο ίδιος ως Δήμαρχος από το 2011 θα έπρεπε να είχε δηλώσει θέση Νοσηλευτή, ολιγώρησε και τώρα “Ξύπνησε”.

 

Παράλληλα η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι της Νέας Περάμου” διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά υπό  τη νέα του μορφή «Κατ’ οίκον συνταξιούχοι» και η Πρόεδρος του Ηρόδωρου Κα Γιάννα Ρήγα και ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δήμας ήταν γνώστης του θέματος κι έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον μετέχοντας σε σχετικές συσκέψεις.

 

Άρα λοιπόν οι όποιες επιφυλάξεις διατυπώθηκαν από τον Πρώην Δήμαρχο κ. Μαρινάκη ήταν μάλλον εκ του πονηρού και το δήθεν ενδιαφέρον του για τη συνέχιση του Προγράμματος εντελώς υποκριτικό, γεγονός που το καταγγέλλουμε και τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.

 

Για την αλήθεια των γεγονότων συνυποβάλλουμε αντίγραφα των σχετικών εγγράφων που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το Πρόγραμμα στη Νέα Πέραμο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button