Δ. Μεγαρέων: Συνάντηση εργασίας για τον χώρο αγωνισμάτων ρίψεων έναντι Σταδίου Μεγάρων

Συνάντηση εργασίας για τον χώρο αγωνισμάτων ρίψεων (ακόντιο, σφαίρα, σφύρα και δίσκο) έναντι Δημοτικού Σταδίου Μεγάρων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο Δημαρχείο Μεγάρων, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης υποδέχθηκε στο γραφείο του την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Αττικής Θεόδωρο Βόσσο, τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Κλεάνθη Βαρελά, τον ομοσπονδιακό προπονητή κορασίδων και εφήβων νεανίδων Στέφανο Ματάκη, τον ταμία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Αττικής Θωμά Παπαγιάννη και τον αθλητικό παράγοντα και πρόεδρο του Α.Ο.Μεγάρων Σπύρο Καλοζούμη.

Κατά τη συζήτηση εκτέθηκαν όλα όσα αφορούν στην πρόοδο επίλυσης των θεμάτων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ολοκλήρωση του έργου. Κατόπιν ο Δήμαρχος με την κ. Σακοράφα, τον κ. Βόσσο, τον κ. Ματάκη και τους κ.κ. Παπαγιάννη και Καλοζούμη μετέβησαν στο Στάδιο Μεγάρων, στον χώρο όπου μέλλεται να συνεχιστούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί το έργο. Εντύπωση προκάλεσε η σκέψη που μετέφερε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ για δημιουργία προπονητικού κέντρου της Εθνικής Ομάδας στο Στάδιο Μεγάρων κατόπιν παρεμβάσεων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button