Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 9η Μεγάρων Γη-Πρόγραμμα Έκθεσης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) με την αρωγή του Δήμου Μεγαρέων και σε  συνεργασία με τους τοπικούς φορείς  διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά την 9η «Μεγάρων Γη», στο άλσος «Θεόγνιδος» (Πευκάκια), μια έκθεση προβολής τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών τεχνημάτων με τίτλο «Μεγάρων Γη» κατά την περίοδο 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Η πολυεκδήλωση 9η «Μεγάρων Γη» προετοιμάζεται να φιλοξενήσει πλέον των 100 εκθετών και μεγάλο πλήθος επισκεπτών, κυρίως από την αστική περιοχή της Αττικής.

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία της έκθεσης  είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε ν’ ανακοινώσουμε ταυτόχρονα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,

το πολιτιστικό πρόγραμμα της Γιορτής Τοπικής Ανάπτυξης  το οποίο έχει ως εξής:

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 : Παράσταση Λαογραφικών Συλλόγων Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2017 : Οι  τέσσερις νικητές  του «The Voice» σε μία μοναδική συναυλία  (Άκης Κακαγής-Γιάννης Μάργαρης-Κασσιανή Λειψάκη  &  Νικολέτα Μιλιώνη).

Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017 : Θεατρική Παράσταση «Σ΄αγαπώ …… αλλά» με τον Πέτρο Ξεκούκη και τον Γιώργο Ματαράγκα.

Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017 : Μεγάλη Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα, μαζί του θα είναι η Κέλλυ Βουδούρη και Γιάννα Φαφαλιού.

Το πρόγραμμα αυτό εμπλουτίζεται με πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!!!

Τέλος, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που θέλουν να λάβουν μέρος ως εκθέτες της 9ης «Μεγάρων Γη» να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. (Κυριακουλείο Πολιτιστικό Κέντρο 1ος όροφος)  για να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος – συμμετοχής από την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 έως και την  Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. 22960-82747, 22960-89150 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button