Μαρινάκης: Ο κ. Σταμούλης γνώριζε για το καλώδιο και το απέκρυψε

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις προέκυψαν από το ρεπορτάζ έγκριτης τοπικής εφημερίδας, σχετικά με τη προσαιγιάλωση καλωδίου μεταφοράς συνεχούς ρεύματος τάσεως 500 KV και συνολικής ισχύος 1000MW στον Άγιο Νικόλαο και την όδευση του ακολούθως εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας.

Από αυτά που αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης γνώριζε για το θέμα και κλήθηκε να παραστεί στην ημερίδα διαλόγου στην Ελευσίνα στις 9 Φεβρουαρίου, η οποία υποστηρίχθηκε από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής.

Συνεπώς η δημοτική αρχή των Μεγάρων ήταν ενήμερη για το έργο του ευρασιατικού καλωδίου στον Αη Νικόλα από τον Φεβρουάριο!

Τι έπραξε από τότε μέχρι σήμερα ο κ. Σταμούλης;
Απέκρυψε το γεγονός!

Θυμίζουμε ότι στο υπό υπογραφή εγκεκριμένο ΓΠΣ ο συγκεκριμένος χώρος είχε χαρακτηριστεί ως χώρος εγκατάστασης υδατοδρομίου.
Ο κ. Σταμούλης με την εμπλοκή που προκάλεσε έδωσε ακόμα μια ευκαιρία υποβάθμισης, μετά από αυτήν της χωροθέτησης αγκυροβολίου στον κόλπο των Μεγάρων.
Όλα αυτά σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλείου, ο οποίος ως ανταπόδοση στον ενδοτισμό του κ. Σταμούλη, δέσμευσε το ποσό των 1.850.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το Δήμο Μεγαρέων, με σκοπό ασφαλτοστρώσεις.

Για «τριάκοντα αργύρια» ο κ. Σταμούλης σιώπησε και απέκρυψε το μείζον αυτό θέμα από τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος που έκανε προεκλογική σημαία τις κατηγορίες εναντίον του τ. Δημάρχου κ. Μαρινάκη για την εγκατάσταση στο όρος Πατέρας 23 οικογενειών Ρομά από το Χαλάνδρι( η οποία βέβαια δεν έγινε ποτέ), με την υπογραφή του επέτρεψε την εγκατάσταση των Ρομά των παραπηγμάτων του Βλυχού και όχι μόνο, με την επιδότηση ενοικίου (400 ευρώ/μήνα) μέσα στα σπίτια μας, με την υπογραφή του επέτρεψε το αγκυροβόλιο στον κόλπο των Μεγάρων, με την υπογραφή του επέτρεψε το καρκινογόνο καλώδιο των 500 κιλοβόλτ(KV) να προσαιγιαλωθεί στον Αη Νικόλα και να περάσει μέσα από τα διοικητικά όρια του Δήμου μας!

Αυτός είναι ο κ. Σταμούλης!
Ο Δήμαρχος που θέλει να είναι ξανά υποψήφιος γιατί θεωρεί τον εαυτό του χρήσιμο για το Δήμο.
Ο Δήμαρχος της καταστροφής!
Του αξίζει μια ηχηρή απάντηση στις επόμενες εκλογές!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button