ΕΕΒΙΔΑ: Παράδοση σύγχρονου εξοπλισμού στις Π.Υ Μεγάρων και Ελευσίνας

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ένωσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Δυτικής Αττικής:

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – Η ΕΕΒΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά τις δύσκολες ημέρες και τα σοβαρά πλήγματα που δέχθηκε η Δυτική Αττική από τις πρόσφατες πυρκαγιές, η Ένωση Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Δυτικής Αττικής (ΕΕΒΙΔΑ) επέλεξε να μη μείνει στα λόγια.

Το Ανοιχτό Κάλεσμα για ένα Κοινό Μέτωπο Ευθύνης, που απηύθυνε η ΕΕΒΙΔΑ με πρωτοβουλία του Προέδρου της, Ηλία Μουσταΐρα και του Διοικητικού της Συμβουλίου, κινητοποίησε την επιχειρηματική κοινότητα και μετατράπηκε σε έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελευσίνας και Μεγάρων.

Με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής–Πειραιώς (ΣΒΑΠ) και την πολύτιμη ανταπόκριση επιχειρήσεων, συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν μέσα και εξοπλισμός που ανταποκρίνονται σε πραγματικές επιχειρησιακές και λειτουργικές ανάγκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Μεταξύ αυτών, επανδρωμένα drones με θερμική κάμερα και πιστοποιημένους χειριστές, εξοπλισμός επισκευής πυροσβεστικών σωλήνων, ελαστικά για πυροσβεστικά οχήματα, πυροσβεστήρες, εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αναλήφθηκε και η κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου περίπου 40 τ.μ. για την προστασία υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Υ. Μεγάρων.

Οι παραδόσεις πραγματοποιήθηκαν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ελευσίνας και Μεγάρων, παρουσία του Προέδρου της ΕΕΒΙΔΑ, Ηλία Μουσταΐρα, του Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΕΒΙΔΑ, Γεωργίου Παπαμανώλη-Ντόζα, και του Γενικού Διευθυντή της ECORESET A.E., εταιρείας-μέλους της Ένωσης, Σπύρου Καραμούντζου.

Η Δυτική Αττική χρειάζεται πρόληψη, συνεργασία και ετοιμότητα.
Η ΕΕΒΙΔΑ στέκεται έμπρακτα δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα, στις επιχειρήσεις, στους εργαζομένους και στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν μένουμε στα λόγια. Περνάμε στις πράξεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button