Γ. Κουμπέτσος: «Μέχρι πού θα φτάσετε κ. Σταμούλη;»

Δελτίο τύπου του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα», Γιώργου Κουμπέτσου:

Το πρωί της Τρίτης 21/7/20 και ώρα 9:30 βρεθήκαμε έξω από το γραφείου του κ. Σταμούλη, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων  κ.κ. Κουμπέτσος , Μπερδελής, Βαρελάς και Μακρυγιάννης.

Σκοπός της επίσκεψης μας ήταν να υπενθυμίσουμε στον κ. Σταμούλη, διότι τεχνηέντως το έχει ξεχάσει, την εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη – συνεργασία με καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς συμβούλους σε θέματα που αφορούν το καλώδιο υπερυψηλής τάσης, καθώς και εξειδικευμένους νομικούς ή νομικά γραφεία σε ζητήματα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Περιμέναμε αρκετή ώρα έξω από το γραφείο του Δημάρχου χωρίς ο κ. Σταμούλης, ενώ είχε ειδοποιηθεί από τη Γραμματέα του, να μπει στον κόπο να μας δεχτεί! 

Είναι πρωτοφανές να μην δέχεσαι να συνομιλήσεις, όποια εργασία και αν κάνεις εκείνη την στιγμή εφόσον είσαι στο γραφείο σου, με σύσσωμη την αντιπολίτευση του Δήμου, όταν μάλιστα, εκπροσωπεί την πλειοψηφία, τόσο των πολιτών της περιοχής μας, όσο και των Δημοτικών Συμβούλων. 

Είναι πραγματικά λυπηρό ο Δήμαρχος της πόλης μας όταν τελικά μπορέσαμε από κάποιο διπλανό γραφείο να συμμετάσχουμε στην τηλεδιάσκεψη της οικονομικής επιτροπής και με κόσμιο τρόπο προσπαθήσαμε να εκθέσουμε το θέμα, μας επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς του τύπου : «τι τραμπουκισμοί είναι αυτοί» και «τι μαγκιές είναι αυτές» συνεχίζοντας για άλλη μια φορά την «καφενειακή πολιτική» που τον εκφράζει! Την στιγμή που κάνουμε δια ζώσης Δημοτικά Συμβούλια και έχουμε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου σαράντα (40) και πλέον άτομα, ο κ. Σταμούλης επέλεξε την τηλεδιάσκεψη για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με επτά! (7) συμμετέχοντες!

Πραγματικά δεν πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε, έναν άνθρωπος σε πολιτική παράκρουση που ακόμα και ΑΝ τον έθιγε κάποιος προσωπικά δε θα αντιδρούσε έτσι! Πέραν του ότι έδειξε το πραγματικό του χαρακτήρα που με μεγάλη προσπάθεια κρύβει κάτω από το προσωπείο της διοίκησης, μας δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά με την εν γένει στάση του στο θέμα του καλωδίου… Ερωτηματικά που βάζουν το καλό της περιοχής μας κάτω από το πολιτικό εγώ και όχι μόνο… 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button