Τώρα: Προσλήψεις με προτεραιότητα στα «δικά τους παιδιά»

Στη δοκιμασμένη συνταγή των ρουσφετολογικών προσλήψεων καταφεύγει ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ακολουθώντας την προσφιλή τακτική των δημάρχων που βλέπουν να καταποντίζονται από το αδιέξοδο της πολιτικής που επέλεξαν για να διοικήσουν.

Έχοντας συμπληρώσει 4,5 χρόνια θητείας στο Δήμο, ο κ. Σταμούλης χωρίς να έχει πραγματοποιήσει κανένα έργο ουσίας και υποδομής για τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, προσπαθεί με κάθε τρόπο, λίγους μόλις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, να αλλάξει την άσχημη πολιτική του εικόνα.

Ο δήμαρχος που προεκλογικά μιλούσε για μια διοίκηση με αξιοκρατία, προτείνοντας δημόσια ακόμη και Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τις προσλήψεις στο δήμο, σήμερα αναιρεί τον εαυτό του και τρέχει να καλύψει την διοικητική του αποτυχία με εκατοντάδες προσλήψεις με τις οποίες θα έπρεπε να καλύπτονταν οι έκτακτες ανάγκες για τις φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Σταμούλης με προσωπική του ευθύνη, μια ανάσα πριν από τις δημοτικές εκλογές, προσλαμβάνει στο δήμο πλήθος εργαζομένων με συμβάσεις 6 μηνών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις εκλογικές του ανάγκες και όχι τις ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών και ιδιαίτερα τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν μετά τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την περιοχή μας.

Το βασικότερο όμως όλων είναι, πως η αξιοκρατία επί διοίκησης του κ. Γρηγόρη Σταμούλη «πάει περίπατο», όταν στις εκατοντάδες προσλήψεις με σύμβαση 6 μηνών, ο δήμαρχος, επιλέγει την πρόσληψη πολιτικών του φίλων, βάζοντας στην προεκλογική αρένα τα «δικά τους παιδιά»!

Καλούμε τον κ. Σταμούλη να δώσει επειγόντως εξηγήσεις στους δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου για το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στο οποίο έχει επιδοθεί.

Τον καλούμε να απαντήσει δημόσια γιατί δεν προχώρησε ποτέ στην σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τις προσλήψεις όπως διακήρυττε προεκλογικά;

Τον καλούμε να εξηγήσει σε εμάς αλλά και στους δημότες, γιατί δεν δημοσιοποίησε στα τοπικά ΜΜΕ έστω για μια φορά την προκήρυξη των προσλήψεων προκειμένου να έχουν την δυνατότητα αιτήσεως και άλλοι συμπολίτες μας;

Ζητάμε απαντήσεις από τον κ. δήμαρχο, γιατί θεωρούμε πολιτικά ανήθικο, να γίνονται ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και να μην προτιμούνται δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη για το μεροκάματο, αλλά μόνο τα πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του δημάρχου και των συνεργατών του, δηλαδή τα «δικά τους παιδιά».

Υ.Γ. Ο κ. Σταμούλης ακολουθεί την ίδια ρουσφετολογική πολιτική και στην ΔΕΥΑΜ, όπου χωρίς καμία ανακοίνωση πρόσληψης, το προσωπικό έχει φτάσει σε ίσο αριθμό εργαζομένων με αυτόν που υπήρχε πριν την προκήρυξη εκκαθάρισης της επιχείρησης.
Αποκαλύπτουμε μάλιστα, πως μέσω της ΔΕΥΑΜ πληρώνονται σήμερα τόσο ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του δήμου, αλλά και η ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Σταμούλη.

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button