Δήμος Μεγαρέων: Νέα δενδροφύτευση στην περιοχή του λόφου Στίκα

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, με ενέργειες του Δήμου Μεγαρέων και τη σχετική φροντίδα του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων, θα λάβει χώρα νέα δενδροφύτευση στο Λόφο Στίκα με δενδρύλλια και φυτά, που παρέχει δωρεάν η “ΤΙΤΑΝ Α.Ε.”

Με εντολή του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, την δράση αυτή θα συντονίσουν εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Δήμας και εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Μουσταΐρας.

Η δράση αυτή έχει προετοιμαστεί με δύο συναντήσεις, η μία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Μεγαρέων, όπου συμμετείχαν οι Γεωπόνοι Πρωτόπαπας Δημήτρης, Αγάπη Ιωαννίδου, Ελευθερία Μακρυγιάννη και ο Χρήστος Μενιδιάτης, που ενήργησε προς την ΤΙΤΑΝ Α.Ε. για την εξασφάλιση της δωρεάν διάθεσης 2.200 δενδρυλλίων και η άλλη, όπου συμμετείχαν υπηρεσιακά στελέχη του Δασαρχείου Μεγάρων και οι εθελοντικές ομάδες ΣΕΔ, ΑΟ ΚΟΥΡΟΣ, ΟΕΜ, Πρόσκοποι Μεγάρων, Λέσχη Μοτοσυκλετιστών ENDURO Μεγάρων.

Σε νέα συνάντηση που θα γίνει εντός των ημερών θα συμμετέχουν επιπλέον το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τα Σχολεία των Μεγάρων.
Προφανώς μπορεί ελεύθερα να συμμετάσχει οποιοσδήποτε άλλος που θέλει και μπορεί.

Για όποιους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την δράση, λεωφορεία του Δήμου θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Ηρώων το πρωΐ της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 09.30.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button