Συγχαρητήριο μήνυμα του «ΤΩΡΑ» για τις επιτυχίες της ΝΕΜ, του Βύζα και του ΑΟΜ

«Ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Μαργέτης, ο επικεφαλής, Γιώργος Μπερδελής και τα μέλη του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» συγχαίρουν τις ομάδες της πόλης μας που μας έκαναν υπερήφανους» με την παρακάτω ανακοίνωση μέσω δελτίου τύπου.

Τη ΝΕΜ για την άνοδο της στην Α2 και τον Βύζα για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις διοικήσεις, στους προπονητές και κυρίως στους παίκτες των δύο ομάδων.
Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στην αθλήτρια του στίβου Μαρία Βαρελά, την προπονήτριά της Πένυ Γρίβα και το σύλλογο της Α.Ο. Μεγάρων για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Οι επιτυχίες αυτές μας γεμίζουν υπερηφάνεια, αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται μια σημαντική υποχρέωση στη διοίκηση του δήμου, η οποία θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων και για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στους αθλητικούς χώρους ώστε να μπορέσουν οι ομάδες μας να αγωνισθούν τη νέα χρονιά στη φυσική τους έδρα.

Ταυτόχρονα, χρειάζεται μέριμνα για όλους τους αθλητικούς χώρους των πόλεων μας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα μέλη του συνδυασμού μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις ομάδες των πόλεων μας εμπράκτως.

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας πιέζοντας τη διοίκηση του δήμου για την εκτέλεση των έργων και δεσμευόμαστε ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα όταν θα είμαστε εμείς στη διοίκηση του δήμου.
Η Ομάδα Επικοινωνίας του «ΤΩΡΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button