Τέσσερα μετάλλια για τον Σ.Γ. Μεγάρων στο Open Championship

Στις 14-15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα το Open Championship στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ‘Γιώργος Στεφανόπουλος’  στο Περιστέρι.

 

Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Ο Σ.Γ. Μεγάρων έδωσε ένα πολύ δυναμικό παρών και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και κατάφερε με τέσσερις αθλητές να κατακτήσει τέσσερα μετάλλια.

 

Αναλυτικά οι αθλητές που κατέκτησαν τις θέσεις στο βάθρο είναι οι εξής : 1η θέση Ζενουνάϊ Νταβιτ, 2η θέση Μαρκόπουλος Κώστας, 3η θέση Παπαγιανόπουλος Θοδωρής και Καστάνης Γιώργος. Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και είναι σίγουρο ότι και στο μέλλον θα καταφέρουν ακόμα περισσότερο. 

 

Οι προπονητές του συλλόγου  Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7o dan) είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους, από την κατάκτηση των στόχων τους, εργάζονται με όλα τα παιδία σε καθημερινή βάση και συνεχίζουν το έργο τους με επαγγελματισμό και σύνεση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button