NEM BC: Σχέδιο δράσης για τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023-24

NEM BC HOME GAMES - “ACTION PLAN”

Ακολουθεί ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος B.C. σχετικά με το σχέδιο δράσης και τους κανονισμούς για τους εντός έδρας αγώνες για τη χρονιά 2023-2024.

Αγαπητά μας μέλη,
το ερχόμενο Σάββατο 7/10/2023, ώρα 17:00, ξεκινάει το ταξίδι της δεύτερης χρονιάς της φλόγας μας στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν!

Στόχος μας είναι το ταξίδι αυτό να είναι όμορφο, απολαυστικό, γεμάτο αναμνήσεις για εσάς και τους φιλοξενούμενούς μας, και φυσικά να συνοδεύεται από υψηλού επιπέδου θέαμα!

Χώρο σε αυτό το ταξίδι δεν έχουν η βία, η επιθετικότητα, οι βωμολοχίες και οι απειλές κατά των αδελφικών φιλοξενούμενων ομάδων αλλά και κατά των συντελεστών του αγώνα (διαιτητών, κριτών, κομισαρίων, στατιστικολόγων, δημοσιογράφων κλπ).

Χωρίς τη βοήθειά σας αυτό θα είναι αδύνατον και σας καλούμε να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις την προσπάθειά μας αυτή να καταστήσουμε την NEM BC ARENA χώρο πολιτισμού, fair play και προσιτό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά!

«Η βία δεν έχει θέση στην NEM BC ARENA» και μαζί της θα αποβάλλεται και όποιος την προκαλεί!

Η στήριξη που μας παρέχετε, μέσω της αγοράς των Platinum, Gold & Blue Cards, αλλά και με την αγορά των απλών εισιτηρίων, είναι πολύτιμη για την οικονομική βιωσιμότητά μας και ευελπιστούμε να συνεχιστεί η κορύφωση της!

Με σεβασμό για αυτή σας τη συνεισφορά, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι θέσεις της NEM BC ARENA είναι πλέον αριθμημένες και ο καθένας θα κάθεται στη συγκεκριμένη θέση του. Για την ευταξία θα υπάρχουν άνθρωποί μας στην είσοδο, ώστε να σας βοηθούν κατά την προσέλευσή σας.
Εκεί, αφού θα δείχνετε την Season Card σας θα παίρνετε το αντίστοιχο εισιτήριο σας, με τον ίδιο αριθμό και θα οδηγήστε στη θέση σας.
Η θέση ανήκει σε εσάς και έχετε τη δυνατότητα να τη μεταβιβάζετε σε κάποιον δικό σας άνθρωπο, αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να παρευρεθείτε σε έναν αγώνα.
Οι μαθητές του Σχολείου μας θα εισέρχονται δωρεάν, στην ειδική για αυτούς διαμορφωμένη εξέδρα με την επίδειξη της Ατομικής τους Κάρτας του NEM BASKETBALL SCHOOL.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τα δωρεάν μαθητικά εισιτήρια είναι μόνο για τη μαθητική εξέδρα!
Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευση σας (30’ τουλάχιστον πριν την έναρξη) προκειμένου να εξυπηρετηθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά και για να βοηθήσετε τους αθλητές μας στο ζέσταμα μεταφέροντας τους την θετική σας ενέργεια!

Οι κάτοχοι των Platinum court side seats παρακαλούνται να φορούν απαραιτήτως τα ειδικά για τα παιχνίδια polo shirts που τους επιδόθηκαν και να περνούν από το κυλικείο, για να λαμβάνουν το δωρεάν ρόφημά τους! Στις πολυθρόνες των platinum court side seats θα κάθονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Αγαπητοί μας φίλαθλοι, λατρεμένοι flamers,
ας κάνουμε όλοι μαζί, για άλλη μια χρονιά, τα Μέγαρα τον πιο θελκτικό αθλητικό προορισμό στην Ελλάδα!

Ας κάνουμε την NEM BC ARENA θέατρο!
Ας δώσουμε όλοι μαζί όσες περισσότερες παραστάσεις μπορούμε!

Γιατί…
Elite dreams are made of fire!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button