Χάλκινο μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo για τον Σ.Γ. Μεγάρων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το 2017 για τον Σύλλογο Γυμναστικής Taekwondo Kick Boxing Μεγάρων. Από τις 27-29 Ιανουαρίου στην πόλη της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδας.

 

Ο σύλλογος συμμετείχε σε αυτή την αγωνιστική διοργάνωση κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο με την αθλήτρια Οικονομοπούλου Μαρία. Η αθλήτρια του συλλόγου έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε προηγούμενες διοργανώσεις και την φετινή χρονιά ευελπιστεί σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.   Οι προπονητές  του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan), (διπλωματούχοι προπονητές από την Γ.Γ. Αθλητισμού), την συγχαίρουν για την επιτυχία της και συνεχίζουν να εργάζονται για περισσότερες επιτυχίες.

 

Επίσης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6:00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση του για την κοπή της πίτας του στην οποία θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, απονομές και βραβεύσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button