Συνεχίζεται ο διαγωνισμός ψηφ. φωτογραφίας των μαθητών από το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Διεθνής Ημέρας Μουσείων» (18 Μαΐου) το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων διοργάνωσε μαθητικό διαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα το Μουσείο και τα μνημεία των Μεγάρων.

Οι μαθητές-τριες της Α’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων, που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας αποτύπωσαν τα εκθέματα με το δικό τους τρόπο. Θα αναδειχθούν τρείς νικητές μέσω των like που θα συγκεντρώσουν οι φωτογραφίες τους και από την ψήφο της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από το Διευθυντή του σχολείου κο Χριστοφιλογιάννη Αριστομένη, την καθηγήτρια καλλιτεχνικών κα Βασιλειάδη Ευφροσύνη, τον φωτογράφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Γιάννη Ασβεστά και τις αρχαιολόγους του μουσείου Μεγάρων κα Παναγιώτα Αυγερινού και κα Χριστίνα Καζαζάκη.

Η απονομή των βραβείων, τα οποία είναι μία ευγενική προσφορά του κου Ανδρέα Σταύρου Λουκά, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο έναρξης των θερινών κινηματογραφικών βραδιών, που διοργανώνονται στον αύλειο χώρο του Μουσείου. Οι βραδιές αυτές αποτελούν πλέον θεσμό γα την περιοχή αφού διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων “Ο Θεόγνις” και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. Οι φετινές προβολές θα είναι αφιερωμένες στον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Το βράδυ της απονομής (15 Ιουνίου)  θα προβληθεί η ταινία ”Καλή σου νύχτα κυρ- Αλέξανδρε” (1980).

Επισκεφθείτε την νέα σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγάρων στο Facebook και ξεναγηθείτε για λίγο στις πλούσιες από εκθέματα αίθουσές του. Παράλληλα πάρτε μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού κάνοντας like στις φωτογραφίες της προτίμησής σας.
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Γιάννης Κακαγής, Τμήμα Α1

 

Γιάννης Καλαϊτζής, Τμήμα Α1

 

Γιάννης Πέγκος, Τμήμα Α3

 

Διονύσης Καστάνης, Τμήμα Α2

 

Ευθύμιος Παπανίκος, Τμήμα Α3

 

 Μαρινέτα Κακολύρη , Τμήμα Α1

 

 

 Θοδωρής Καρώνης, Τμήμα Α2

 

Κερασία Θεοδωράκη, Τμήμα Α1

 

Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Τμήμα Α2

 

Νικόλας Οικονομάκης,Τμήμα Α3

 

Νικόλας Χρήστου,Τμήμα Α4

 

 Σπυριδούλα Δημητρίου, Τμήμα Α1

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button