Συνάντηση Κλεάνθη Βαρελά με εκπρόσωπο της Ολυμπίας Οδού για τα έργα στον κυκλικό κόμβο της ΠΕΟΑΚ

Δελτίο τύπου από τον δημοτικό συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά αναφέρει πως είναι γεγονός ότι οι εργασίες που πραγματοποιούνται στη γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση τόσο των συμπολιτών μας όσο και αυτών που κινούνται προς τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο.

Η υποχρεωτική κίνηση των οχημάτων μέσω των παραδρόμων της Εθνικής οδού έχουν αυξήσει την επικινδυνότητα των μετακινήσεων καθώς η οδική σήμανση είναι ελλιπής, ο φωτισμός κατά τις νυχτερινές ώρες ανύπαρκτος και οι συγκεκριμένοι δρόμοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεχθούν τον όγκο των διερχόμενων οχημάτων.

Μετά από επικοινωνία του επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Κλεάνθη Βαρελά με τους υπευθύνους της Ολυμπίας Οδού πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 με τον κ. Σωτηρχόπουλο, construction manager της Ολυμπίας Οδού, παρουσία των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ.κ. Δημητρίου Δάλλα και Σπύρου Νικολάου, όπου τέθηκαν τα παραπάνω ζητήματα και ζητήθηκε να υπάρξουν άμεσες λύσεις προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα συμβάντα.

Ο υπεύθυνος της Ολυμπίας Οδού ενημέρωσε οτι τα έργα αποκατάστασης της γέφυρας θα ξεκινήσουν πάλι στις 16/9/2021 από την ανάδοχο εταιρεία ΑΚΤΩΡ και ότι θα γίνει άμεση παρέμβαση για την παραπάνω σηματοδότηση στο σημείο των γεφυρών που οδηγούν στο εργοστάσιο Φάνης Mégara Resins και στο Κουλούριωτικο Μονοπάτι.

Επίσης ενημέρωσε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στο τέλος φθινοπώρου του 2022. Για το θέμα του φωτισμού των παράπλευρων οδών ο κ. Σωτηρχόπουλος ενημέρωσε ότι εδώ και δύο μήνες έχει γίνει διαχωρισμός των δικτύων και ότι είναι πλέον αρμοδιότητα της περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Κλεάνθης Βαρελάς επικοινώνησε άμεσα με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο ο οποίος διαβεβαίωσε ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι ενέργειες για τον φωτισμό στα προαναφερόμενα σημεία.

Ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων. Ιδιαίτερα στην περίπτωση αυτή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσουν τα έργα άμεσα και να λυθούν τα ζητήματα της σήμανσης και του φωτισμού.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button