Τροπολογία για την εξασφάλιση μισθοδοσίας στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας

Τροπολογία με την οποία καλύπτεται η δαπάνη μισθοδοσίας του συνόλου των εργαζόμενων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Δείτε το δελτίο τύπου του κ. Μπούρα, Αντιπροέδρου της Βουλής:

Για μια ακόμη φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Έτσι μετά από πολυήμερες πιέσεις και συναντήσεις του κ. Μπούρα με τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εθνικής Άμυνας, κατατέθηκε σχετική τροπολογία στο υπό συζήτηση σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Στην εν λόγο τροπολογία προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά από τον Οκτώβριο του 2019 έως το Μάρτιο του 2020.

Ο κ. Μπούρας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των εργαζομένων των Ναυπηγείων και με συνεχείς παρεμβάσεις του θα πιέζει ώστε να βρεθεί οριστική λύση για την ομαλή λειτουργία των Ναυπηγείων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button