Ο Βύζας Μεγάρων ενισχύει το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse»

Δελτίο τύπου της ομάδας ποδοσφαίρου του Βύζα Μεγάρων αναφέρει ότι:

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, η διοίκηση του Βύζα Μεγάρων προχώρησε σε μια ακόμη ενέργεια.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. διέθεσε στην εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse» Μαρία Αρκομάνη έξι (6) κάρτες διαρκείας του συλλόγου αξίας 300 € συνολικά, για την ενίσχυση του φιλοζωικού οργανισμού.

Οι κάρτες διαρκείας παραδόθηκαν από τον αντιπρόεδρο του Βύζα Δημήτρη Παπαδόπουλο, παρουσία της προέδρου Ιωάννας Ρήγα, του Γενικού Γραμματέα Αντώνη Υψηλάντη, των μελών του Δ.Σ. Ιερόθεου Μπότιζα, Νίκου Δρυμούση, του Τεχνικού Διευθυντή Κώστα Γιαννακάρη αλλά και του ένθερμου υποστηρικτή του Βύζαντα (που στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες της διοίκησης), Μάριου Ντοντάι.

Από την μάζωξη που έγινε, απουσίαζε για λόγους υγείας ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας Τάσος Σάλτας, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ο Τάσος Μωραΐτης αναλαμβάνει τον τομέα marketing του συλλόγου

Ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στον τομέα της διαφήμισης και του marketing, με απόφαση της διοίκησης αναλαμβάνει τον τομέα του marketing στον σύλλογο.
Ο λόγος για τον Τάσο Μωραΐτη, ο οποίος μετά την λήξη της συνεργασίας του με τη Ν.Ε.Μ. θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Βύζαντα.
Καλωσορίζουμε τον Τάσο Μωραΐτη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button