Σύλλογος 1ου Δημ. Σχ. Ν. Περάμου: «Ευχαριστούμε την οικογένεια Αθ. Μαρτίνου και την ΑΜΚΕ Αιγέας για την επισκευή του σχολείου»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου Αττικής, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί την Αιγέας ΑΜΚΕ και την οικογένεια Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την επισκευή και ενίσχυση του σχολείου. Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται:

Μετά από αιτήματα ετών προς τους αρμόδιους φορείς, κλήθηκε η τριμελής επιτροπή επικίνδυνων κτηρίων όπου με τον μακροσκοπικό έλεγχο που έκανε εντόπισε φθορές κυρίως στην οροφή και χαρακτήρισε το κτήριο «κοινώς επικίνδυνο» αφήνοντας τον Φεβρουάριο του 2023 τους μαθητές εκτός του κεντρικού κτηρίου όπου στέγαζε τα 5 απ τα 12 τμήματα του σχολείου μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν μάθημα απ’ το σπίτι τους για 3 μήνες μέσω Ίντερνετ και το υπόλοιπο διάστημα έως σήμερα να στεγάζονται σε επιπλέον αίθουσες isobox που τοποθετήθηκαν καθώς και σε αίθουσες που παραχώρησε η Διεύθυνση του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου και η Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Η εταιρεία του κυρίου Μαρτίνου αποδεικνύοντας άλλη μια φορά την ευαισθησία της για τα παιδιά της περιοχής μας προχώρησε σε μια σειρά από μελέτες λόγω ιδιαιτερότητας του κτηρίου που είναι κατασκευής του 1964 και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυτές, προχώρησε στην επισκευή και ενίσχυση του κτηρίου με σύγχρονα μέσα έτσι ώστε τα παιδιά μας απ’ τη νέα σχολική χρόνια να απολαμβάνουν ένα ασφαλές κτήριο καθώς ποτέ πριν δεν είχε γίνει ουσιαστική συντήρηση ή επισκευή. Ο κύριος Μαρτίνος έχει συμβάλει τα μέγιστα μέσα από σειρά έργων για την ασφάλεια των παιδιών σε όλες τις σχολικές βαθμίδες της περιοχής μας όσο και στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται γι’ αυτά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button