Στις 17 Μαρτίου ξεκινά η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας που θα προβάλει το Δήμο μας

Μια ακόμα δράση εξωστρέφειας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, την τουριστική και ταυτόχρονα οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας, αξιοποιώντας το πολιτιστικό της κεφάλαιο, εγκαινιάζεται από τη ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

  

Η ιστοσελίδα www.visitmegara.gr είναι πραγματικότητα και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 17 Μαρτίου δίνοντας μια θέση της περιοχής μας στο διαδίκτυο. Μετά από πολλή δουλειά, προσεκτική μελέτη και με τη χρήση των νέων εργαλείων, κατασκευάστηκε μια νέα ιστοσελίδα, που σκοπεύει να προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό, την ιστορία , τα θρησκευτικά μονοπάτια ,τις ομορφιές αλλά και τη διασκέδαση της περιοχής μας.

  

Το www.visitmegara.gr  έρχεται σε μια στιγμή έκθεσης της πόλης μας στην καρδιά της πρωτεύουσας, παρέχοντας την μέγιστη δυνατή προβολή, στη 2η "Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα βοηθώντας έμπρακτα στην αναβάθμιση της.

  

Σε μια πρώτη ανακοίνωση της ιστοσελίδας www.visitmegara.gr , καλούμε επιχειρηματίες, δημότες και επαγγελματίες της περιοχής μας που επιδιώκουν την οικονομική ανάπτυξη και την επαγγελματική προβολή τους, σε μια για πρώτη φορά πλήρως οργανωμένη προσπάθεια στο διαδίκτυο να προβληθούν μέσα από το www.visitmegara.gr απευθυνόμενοι στη ΔΗΚΕΔΗΜΕ (email: [email protected]  , τηλέφωνο επικοινωνίας: 22960 89150)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button