Ηρόδωρος: «Με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 35χλμ»

«Με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια φιλοξενήθηκε ακόμη μία πανελλήνια αθλητική διοργάνωση στον Δήμο Μεγαρέων», σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων. Αναλυτικότερα:

Την Κυριακή 23/01/2022 διοργανώθηκε από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων Ηρόδωρος και τον Δήμο Μεγαρέων στην παραλία της Βαρέας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 35.000 μ της κατηγορίας ανδρών – γυναικών. Παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη και ημερίδα βάδην για τις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, Κ23 ανδρών – γυναικών, Κ20 ανδρών – γυναικών, Κ18 ανδρών – γυναικών.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν (κρύο και αέρας) οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις.

Νικητής στη κατηγορία ανδρών αναδείχτηκε ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος βάδισε την απόσταση των 35.000 μ σε χρόνο 2:39.43 διατηρώντας τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή που είχε κατακτήσει πέρσι και πάλι στην Βαρέα.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος της ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών με χρόνο 2:57.31 και τρίτος τερμάτισε ο Ιωάννης Βαΐτσης του ΓΑΣ Ιλισσός με χρόνο 3:08.15.

Στη κατηγορία γυναικών η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας διατήρησε τον τίτλο της πανελλήνιας πρωταθλήτριας, που είχε κατακτήσει πέρσι και πάλι στην Βαρέα, τερματίζοντας πρώτη σε χρόνο 2:47.48. Η επίδοση αυτή της Ντρισμπιώτη αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στο κόσμο και της δίνει το εισιτήριο της συμμετοχής τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει στο Γιουτζίν όσο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μόναχο.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Ανατολή Νέας Ιωνίας, Κυριακή Φιλτισάκου με χρόνο 2:51.51 εξασφαλίζοντας και αυτή την συμμετοχή της τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Γιουτζίν όσο και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Γ.Σ. Πανελλήνιος, Χριστίνα Παπαδοπούλου με χρόνο 2:57.39.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης για την προστασία από τον COVID-19 δεν υπήρχε παρουσία θεατών και δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία των απονομών με την χρήση βάθρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κα Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» κ. Σπυρίδων Τσιούνης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Σπυρίδων Κουντεμάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κλεάνθης Βαρελάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μεγάρων και Μέλος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε κ. Σπυρίδων Καλοζούμης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Νοτιοδυτικής Αττικής & Πειραιώς και του Α.Ο. Μεγάρων κ. Θωμάς Παπαγιάννης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και βοήθειά τους χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η επιτυχημένη πραγματοποίηση του πανελληνίου πρωταθλήματος και της ημερίδας βάδην:

Τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη.
Τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Τον Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταύρο Φωτίου του Νικολάου.
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων κ. Ιωάννη Δήμα.
Τον Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη.
Τον Πρόεδρο του Α.Ο. Μεγάρων κ. Σπυρίδωνα Καλοζούμη.
Τον Διοικητή και τους αστυνομικούς του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αττικής.
Τον ιδιοκτήτη της αίθουσας δεξιώσεων «Le Mirage» κ. Ιωάννη Μουρτζούκο.
Τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Αqua Mare beach bar», κ. Χαράλαμπο Μπιρλούδη.
Τον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο των Μεγάρων.
Τους εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».
Του εργαζόμενους του Δήμου Μεγαρέων.
Τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button