Προσοχή στο που δίνουμε το «Χριστουγεννιάτικο δώρο» για τους εργαζόμενους καθαριότητας του δήμου

Δεν έχουν έγκριση του Δήμου ούτε του Σωματείου εργαζομένων άτομα που ζητούν Χριστουγεννιάτικο δώρο από τους πολίτες, αναφέρει δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου:

Τις τελευταίες ημέρες κυρίως απογευματινές ώρες κάποια άτομα, που πιθανόν να εργάζονται στην Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου ή και άλλοι επιτήδειοι, που δεν έχουν καμία εργασιακή σχέση με το Δήμο, γυρίζουν στις γειτονιές και ζητούν από τους πολίτες Δώρο Χριστουγέννων, δήθεν για τους υπαλλήλους του Δήμου.

Γνωστοποιείται στους συμπολίτες ότι αυτοί ΔΕΝ έχουν καμία έγκριση από τη Διοίκηση του Δήμου για την παράνομη αυτή πράξη, ούτε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου έχει συγκατατεθεί σε κάτι τέτοιο.

Οι μεν εργαζόμενοι πληρώνονται το μισθό τους κανονικά και στην ώρα τους οι δε άλλοι βρίσκουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το εορταστικό κλίμα και να ζητάνε καταχρηστικά δώρο από τους πολίτες για δήθεν παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση εφιστάται η προσοχή των συμπολιτών αφ’ ενός να μην δίνουν τίποτα σε αυτά τα άτομα και αφ’ ετέρου να καταγγέλουν τα περιστατικά στο Δήμο.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button