Σειρά παραστάσεων από την Παιδική & Εφηβική σκηνή του Δημ. Θεάτρου Μεγάρων

Σειρά παραστάσεων πρόκειται να δώσει η Παιδική και Εφηβική Σκηνή του Δήμου Μεγαρέων στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο με πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα έναρξης 21:15.

 

Το έργο με τίτλο «Εκείνη κι Εκείνος» από το ομότιτλο βιβλίο του Τζίμι Λιάο σε σκηνοθεσία Σοφίας ΚάρκαΠολυχρονάκη.

 

Πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία στην οποία πολύ εύστοχα αποτυπώνεται πόσο τυχαία μπορεί να είναι κύρια περιστατικά της ζωής μας και πόσο σημαντικά μπορεί να αποβούν ορισμένα «ασήμαντα» γεγονότα.

 

Η Σοφία ΚάρκαΠολυχρονάκη έχει μεγάλη εμπειρία σε συνεργασία με ερασιτέχνες ηθοποιούς εφηβικής ή και προεφηβικής ηλικίας και πάντοτε τα καταφέρνει θαυμάσια. Στο συγκεκριμένο έργο παρουσιάζει μια ασυνήθιστη σκηνοθετική προσέγγιση η οποία θα προξενήσει ευχάριστη έκπληξη στους θεατές. Μέρος της έκπληξης είναι ότι οι ίδιοι οι ηθοποιοί αντικαθιστούν τα σκηνικά!

paikidi_skini_june2012

Η σκηνοθέτρια, όπως συνηθίζει, έχει δουλέψει σκληρά με τους νεαρούς ερασιτέχνες ηθοποιούς και έχει αναπτύξει προσωπική σχέση με τον καθένα τους ξεχωριστα και αναμένεται για μια ακόμα φορά να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σκηνοθετικά και υποκριτικά θέαμα.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

…. Εκείνη ζει σε μια παλιά συνοικιακή πολυκατοικία. Κάθε φορά που βγαίνεει από το σπίτι της, στρίβει πάντα αριστερά, όποιος κι αν είναι ο προορισμός της.

Εκείνος ζει σε μια παλιά συνοικιακή πολυκατοικία. Κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι του, στρίβει πάντα δεξιά., όποιος κι αν είναι ο προορισμός του.

Εκείνη κι εκείνος δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Όμως στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις…….

 

Παραστάσεις

Πρεμιέρα Δευτέρα 2 Ιουλίου

Τετάρτη 4 Ιουλίου

Παρασκευή 6 Ιουλίου

Σάββατο 7 Ιουλίου

Δευτέρα 9 Ιουλίου

Ώρα έναρξης 21:15

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button