Επιστολή – διαμαρτυρία γονέα μαθήτριας 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων

Επιστολή και εξώδικη διαμαρτυρία του Νικολάου Μαυροειδή

Δημοσιεύουμε επιστολή του γονέα μαθήτριας του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων Νικολάου Μαυροειδή, η οποία μας εστάλη με το αίτημα της δημοσιεύσεώς της, περιλαμβάνοντας και εξώδικη διαμαρτυρία προς το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει ως εξής:

Κύριοι,

Το 5ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων έκλεισε, πριν ο πρωθυπουργός εξαγγείλει το κλείσιμο των σχολείων, απόφαση με την οποία, τα σχολεία της Αττικής κλείνουν από την Πέμπτη 11 του Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη. Το 5ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων έκλεισε, λόγω κρουσμάτων COVID 19, την Δευτέρα (κάποια τμήματα) και καθολικά την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για τις ενέργειές μου ως υπεύθυνου πολίτη και γονέα μαθήτριας του 4ου δημοτικού σχολείου των Μεγάρων, ο οποίος από τις αρχές του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2020, αντιστάθηκα – μαζί και με άλλους γονείς μαθητών του σχολείου- στην απόφαση των υπεύθυνων παιδείας του δήμου Μεγάρων και του δήμαρχου Μεγάρων κ. Γρηγόριου Σταμούλη, να συστεγάσουν τα 4ο και 5ο δημοτικά σχολεία Μεγάρων στο κτίριο του ενός (5ου), εν μέσω της τρομερής πανδημίας, απόφαση που δεν είχε καμία λογική και μας έβρισκε όλους – γονείς και εκπαιδευτικούς- αντίθετους!

Την ανωτέρω απόφαση οι αρμόδιοι την έλαβαν με τρόπο αντιδημοκρατικό, αρνούμενοι να ακούσουν τις εναγώνιες εκκλήσεις των γονέων και να παύσουν τις παράλογες και ασύμβατες ενέργειες και λήψη αποφάσεων στο δημοτικό συμβούλιο, εν μέσω πανδημίας, που δυστυχώς κατέληξαν στην ασθένεια μαθητών και διάδοση της μόλυνσης στην πόλη των Μεγάρων, σε άγνωστο αριθμό προσώπων.

Η συστέγαση των δύο δημοτικών σχολείων των Μεγάρων και τετρακοσίων μαθητών στο κτίριο του ενός σχολείου, του 5ου δημοτικού, ήταν πράγμα ανήκουστο και πρωτοφανές, που,δυστυχώς, δεν συγκίνησε ούτε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ αυτής της εγκληματικής απόφασης των αρμοδίων.

Κατά αυτών των πράξεων των αρμόδιων ξεσηκωθήκαμε πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί, που βλέπαμε το παράλογο του πράγματος και τους τρομερούς κινδύνους που θα συνεπάγονταν οι αποφάσεις αυτές, και προσωπικά, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου μου κ. Δημήτρη Μπάρδη, απεύθυνα εξώδικες προσκλήσεις, διαμαρτυρόμενος, τόσο προς τον κ. Παναγιώτη Λάο, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος πρωτοστάτησε για την συστέγαση των 400 μαθητών (δύο δημοτικών σχολείων), στο κτίριο του 5ου δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, όσο και στον κ. διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Αττικής αλλά και προς την κ. Νίκη Κεραμέως υπουργό Παιδείας.

Την κ. υπουργό ενημέρωνα για τα άγρια, πρωτοφανή και ασύλληπτα που συντελούνται στην πόλη των Μεγάρων, από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, εν μέσω της πανδημίας COVID 19, στην αρχή του δεύτερου κύματος αυτής, τον Οκτώβριο του 2020, ερήμην της πλειοψηφίας των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών των δύο σχολείων αλλά και των εκπαιδευτικών, που αντιταχθήκαμε στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες των υπεύθυνων.

Οι υπεύθυνοι παιδείας του δήμου Μεγάρων και η διοίκηση του κ. Σταμούλη, αγνόησαν επιδεικτικά και προχώρησαν στην λύση της συστέγασης των δύο σχολείων, παρά τις τεκμηριωμένες αντίθετες απόψεις των ενδιαφερόμενων γονέων και εκπαιδευτικών, ενεργούντες προφανώς με γνώμονα την εξυπηρέτηση, προσωπικών επιδιώξεων και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, μοντέλο που έχουν επιλέξει για να διοικούν στην πόλη και να εξασφαλίζουν την διαιώνιση του συστήματος εξουσίας τους.

Μετά το εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν των κρουσμάτων στη σχολική μας κοινότητα, γεγονός για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει την κ. υπουργό, λόγω των κακών εκτιμήσεων, λαθών, παραλείψεων και εγκληματικών αποφάσεων των αρμοδίων της διοίκησης του δήμου και προσωπικά του δημάρχου, αλλά και της προσπάθειας, προσφάτως, του κ. Σταμούλη να μετριάσει τις εντυπώσεις από την διάδοση της ασθένειας στην πόλη, μιλώντας για «άδικο θόρυβο περί ανεξέλεγκτης αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στα Μέγαρα», παραθέτω πλήρες το σώμα της εξώδικης διαμαρτυρίας μου προς την κ. υπουργό και επαναλαμβάνω τις διαμαρτυρίες μου για τα εμπόδια που ορθώνονται σε μας τους πολίτες των Μεγάρων από την διοίκηση του κ. Σταμούλη, για την εξορθολογισμένηαντιμετώπιση των προβλημάτων μας, αλλά και την απόφασή μου να προσφύγω στην δικαιοσύνη για τις πράξεις και παραλείψεις της διοίκησης, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τις ζωές όλων μας.

Προς κάθε αρμόδιο Δικαστήριο
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Του Νικολάου Μαυροειδή του Σπυρίδωνος, ως γονέα της μαθήτριας Ευγενίας Ν. Μαυροειδή και μέλους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, κατοίκου Μεγάρων Αττικής, οδός 28ης Οκτωβρίου, αριθ. 187.-

Π Ρ Ο Σ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Ανδρέα Παπανδρέου αριθ. 37 και διοικείται από την αρμόδια υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως.-

Κυρία Υπουργέ,
Σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Το 4ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων, από τα αρχαιότερα της πόλης μας, εδώ και ενάμιση χρόνο στεγάζει τους μαθητές του, με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων, στις εγκαταστάσεις άλλων δημοτικών σχολείων της πόλης μας, λόγω της ακαταλληλότητας του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν μέχρι τότε.

Κατά την σχολική χρονιά 2019-2020 οι μαθητές του σχολείου τακτοποιήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις δύο δημοτικών σχολείων, των 5ου και 6ου δημοτικών σχολείων της πόλης μας και η χρονιά κύλησε με ομαλό, σχετικά, τρόπο για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021, δυστυχώς, οι ιθύνοντες οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την διευθέτηση του θέματος της στέγασης των μαθητών του σχολείου μας, προχώρησαν σε αποφάσεις, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μεγάρων (αριθ. απόφ. 128/2020), αλλά και στις υπηρεσίες του υπουργείου σας, οι οποίες βρίσκουν καθολικά αντίθετους, γονείς καθώς και εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας, αλλά και τους γονείς και διδακτικό προσωπικό του 5ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων και συγκεκριμένα αποφάσισαν να στεγάσουν στις εγκαταστάσεις ενός σχολείου, του 5ου δημοτικού, τους μαθητές του 4ου δημοτικού, στοιβάζοντας με αυτόν τον τρόπο, στην κυριολεξία, για το νέο σχολικό έτος, 400 μαθητές και διδακτικό προσωπικό, των δύο άνω, 4ου και 5ου δημοτικών σχολείων Μεγάρων εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Παρά την εκπεφρασμένη με πολλούς τρόπους μέχρι σήμερα, στους άνω ιθύνοντες και αρμόδιους λήψης των σχετικών αποφάσεων, αντίθεσή μας και έκδηλη ανησυχία μας, για την πιο πάνω παράνομη, παράλογη και επικίνδυνη απόφασή που έλαβαν, αυτοί επιμένουν στην υλοποίηση της, χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα οι συνθήκες λειτουργίας δύο σχολείων σε ένα, να αποτελούν αυτή στιγμή εν δυνάμει υγειονομική βόμβα, όχι μόνο για τα μέλη των δύο σχολείων, αλλά για ολόκληρη την πόλη των Μεγάρων, αφού σύμφωνα με τα όσα μέχρι σήμερα μας έχουν γίνει γνωστά από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς και επιστήμονες, πολιτικές και νομοθετικές παρεμβάσεις κλπ, η πολλαπλασιαστική εξέλιξη στην εκδήλωση κρουσμάτων από τον COVID-19, έχει ραγδαία και απρόβλεπτη δυναμική.

Περαιτέρω, κ. Υπουργέ, και προκειμένου να στοιχειοθετήσουμε τα ανωτέρω, σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία:
α) Στην σχολική χρονιά 2019-2020, η πέμπτη και η έκτη τάξη του 4ου δημοτικού σχολείου, στεγάστηκαν, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις εγκαταστάσεις του 6ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, γιατί όπως είχε αναφέρει δημόσια σε δημοτικό συμβούλιο, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Μεγαρέων, οι κτιριακές υποδομές του 5ου δημοτικού σχολείου είναι επαρκείς για την στέγαση 300 το πολύ ατόμων, μαθητών και διδακτικού προσωπικού.

β) Οι διευθυντές και των δύο σχολείων 4ου και 5ου, έχουν εκφράσει με πολλούς τρόπους την αντίθεση τους στην νεώτερη απόφαση των αρμοδίων για στέγαση 400 ατόμων, στις εγκαταστάσεις ενός σχολείου που ομολογημένα είναι ικανό για στέγαση 300 ατόμων.

γ) Ο Διευθυντής του σχολείου που μας φιλοξενεί (μαθητές και διδακτικό προσωπικό), έχει στείλει επιστολή προς το δημοτικό συμβούλιο, που δεν ελήφθη υπόψη, ότι τρεις αίθουσες του σχολείου του δεν αερίζονται καλά.

δ) Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Μεγάρων δεν απάντησε, κωφεύοντας στην κυριολεξία, στα ερωτήματα της διευθύντριας του 4ου δημοτικού σχολείου, σχετικά με την δυνατότητα του 5ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων να στεγάσει στις εγκαταστάσεις του 400 άτομα.

Επίσης από το απόσπασμα της με αριθμό 128/2020 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων, όπως δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, υπό στοιχεία «ΑΔΑ: 6Τ5ΑΩΚΠ-ΒΥΠ», προκύπτει ότι η συμπεριλαμβανόμενη στα ληφθέντα υπόψη στοιχεία, υπό της εισηγήτριας – προϊσταμένης της διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας του δήμου Μεγάρων, του θέματος «περί της στέγασης του 4ου Δημοτικού σχολείου Μεγάρων στις εγκαταστάσεις του 5ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων» περιλαμβάνει και την ενημέρωση από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Μεγάρων, πλην όμως η άνω ενημέρωση ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ!

Είναι προφανές ότι στην πραγματικότητα ελλείπει η επιβαλλόμενη ύπαρξη πραγματικής και ουσιαστικής τεχνικής έκθεσης των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Μεγάρων, που να καλύπτει την πραγματική κατάσταση και επιβεβαιώνει ή όχι την καταλληλότητα του καθ’ όλου κτιριακού συγκροτήματος του 5ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, προκειμένου με ασφάλεια να δύναται να φιλοξενήσει όλα τα τμήματα του 4ου δημοτικού σχολείου, εν μέσω συνθηκών της πανδημίας COVID-19.

Επίσης απουσιάζει η διαβεβαίωση από τους αρμόδιους της τεχνικής υπηρεσίας υπαλλήλους, εάν καλύπτεται η εκ του νόμου υποχρέωση περί υπάρξεως ειδικού χώρου στο σχολείο, για την υποδοχή τυχόν κρούσματος COVID-19. Ακόμη ουδεμία διαβεβαίωση υπάρχει για την επάρκεια των χώρων υποδοχής των μαθητών (αίθουσες) ή των διδασκόντων (γραφεία), περί επάρκειας των βοηθητικών χώρων (τουαλέτες κλπ), τέλος ακόμη και η θέση της άνω τεχνικής έκθεσης σχετικά με την επάρκεια του αύλειου χώρου του συγκροτήματος δεν είναι απόλυτα σαφής, αφού δεν αναφέρεται σε αυτήν, πώς κατανέμονται τα τετραγωνικά μέτρα του οικοπέδου σε σχέση και με το στεγαζόμενο ακριβώς δίπλα νηπιαγωγείο.

ε) Η εταιρεία “ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Ν.Π.Δ.Δ), ενώ προσέφερε στο δήμο Μεγάρων τέσσερις προκάτ αίθουσες για κάλυψη σχολικών αναγκών, οι δύο τουλάχιστον δεν παρελήφθησαν με την αιτίαση, όπως ελέχθη στο δημοτικό συμβούλιο της 8 Σεπτεμβρίου 2020, ότι δεν ήταν κατάλληλες, των άλλων δύο δε η μεταφορά κόστισε στον δήμο 18.000 ευρώ, όπως επεσήμαναν.

στ) Στο πιο πάνω δημοτικό συμβούλιο (απόφαση 128/2020) η διοίκηση αιτιολόγησε την θέση της για στέγαση 400 ατόμων σε ένα κτίριο, ως στηριζόμενη, δήθεν, στην απόφαση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, που χωρίς Γενική Συνέλευση, λειτουργώντας ως σωματείο «σφραγίδα» αποφάσισε και εισηγήθηκε την στέγαση όλων των μαθητών του 4ου δημοτικού στο κτίριο του 5ου, εν μέσω πανδημίας!

ζ) Προκειμένου να επιτύχουν οι αρμόδιοι διοικητικοί παράγοντες του Υπουργείου σας, τον περιορισμό των μαθητών στις τάξεις-σχολικές αίθουσες, στον αριθμό 25, προτρέπουν και επιχειρούν, με παράνομους τρόπους, να προκαλέσουν μεταγραφές μαθητών σε άλλα σχολεία, προκαλώντας ψυχικό άλγος σε γονείς και μαθητές.

η) Αναγκαία είναι η επισήμανση ότι για το πού θα στεγαστούν οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, η διοίκηση και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, ενδιαφέρθηκαν, προκειμένου να αποφασίσουν, στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, όταν τα δημοτικά σχολεία θα μπορούσε να έχουν ξεκινήσει την σχολική τους χρονιά από τις 7 Σεπτεμβρίου, όπως είχε συζητηθεί αρμοδίως!

θ) Στην διάθεσή σας κ. Υπουργέ είναι οι από 21 Σεπτεμβρίου 2020 δύο εξώδικες διαμαρτυρίες μας, που απευθύναμε προς τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Αττικής, καθώς και στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οι οποίες και επιδόθηκαν νόμιμα προς αυτούς.

ι) Στην διάθεσή σας επίσης είναι η παρουσίαση της αρμόδιας αντιδημάρχου, που τοποθετούμενη δημοσίως, παραδέχεται, σε προγενέστερο χρόνο της απόφασης που έλαβαν, ότι οι εγκαταστάσεις του 5ου δημοτικού δεν είναι κατάλληλες για την στέγαση άνω των τριακοσίων ατόμων.

κ) Δημοσιοποιημένες είναι οι επιστολές του διευθυντή του φιλοξενούντος 5ου δημοτικού σχολείου, που επισημαίνει την μη δυνατότητα στέγασης τετρακοσίων ατόμων στο σχολείο του, καθώς και την ακαταλληλότητα τριών αιθουσών.

λ) Ήδη είναι έντονες οι αντιδράσεις γονέων και μαθητών του 4ου και 5ου δημοτικών σχολείων, οι οποίοι ζουν καθημερινά με την αγωνία της προσβολής τους από τον COVID-19, βιώνοντας επιπλέον την αδιαφορία, για το γεγονός αυτό, των αρμόδιων φορέων, όπως και την αγωνία της αναγκαστικής μετακίνησής τους σε άλλα σχολεία με παράνομες μεταγραφές. Άνω των διακοσίων υπογραφών γονέων και κηδεμόνων έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής που ζητούν την μεταβολή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων και την στέγαση των δύο τάξεων πέμπτης και έκτης δημοτικού του 4ου σχολείου στο κτίριο του 6ου δημοτικού, όπως λειτούργησε την σχολική χρονιά 2019-2020, που δεν υπήρχε ο COVID-19.

μ) Λάβετε υπόψη σας ότι το θέμα του 4ου δημοτικού σχολείου, εισήχθη στο δημοτικό συμβούλιο, «κατόπιν εορτής», ως κατ’ επείγον, παρανόμως, αφού οι αρμόδιοι, αδιαφορώντας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (από τον Μάρτιο ήταν γνωστές οι συνθήκες πανδημίας), αποφάσισαν να το «ξεπετάξουν» στην κυριολεξία, το θέμα του σχολείου, και να αποφασίσουν με κριτήρια καιροσκοπισμού και μικροσυμφερόντων, προκαλώντας την αντίδραση, πέραν των αγωνιούντων γονέων, εννέα δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αντέδρασαν, ψηφίζοντας λευκό, επικαλούμενοι την αδυναμία τους να έχουν καθαρή κρίση σχετικά με το ζήτημα, λόγω της αιφνίδιας εισαγωγής του στο δημοτικό συμβούλιο.

ν) Κατόπιν των ανωτέρω, μας εκπλήσσει η επιμονή της διοίκησης του δήμου Μεγάρων και όσων δημοτικών συμβούλων ακολούθησαν την εισήγησή της, να μην συνεχίσουν, η πέμπτη και έκτη τάξη του 4ου δημοτικού σχολείου, την εκπαίδευσή τους, στις εγκαταστάσεις του 6ου δημοτικού σχολείου, όπως συνέβη κατά την περυσινή σχολική χρονιά, πολλώ μάλλον φέτος, που αντιμετωπίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας, γεγονός, που στην κυριολεξία θα επέβαλλε αυτήν την επιλογή και όχι τον συνωστισμό μαθητών και την επισώρευση των αντικειμένων που φέρουν μαζί τους (τσάντες κλπ), αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του 5ου δημοτικού σχολείου.

Επειδή μετά ταύτα, δεν υφίστανται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την απόφαση στέγασης του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, στο σύνολο του μαθητικού του δυναμικού, στις εγκαταστάσεις του 5ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους λόγους.

Επειδή οι πιθανοί κίνδυνοι προσβολής των παιδιών μας από τον COVID-19, υπό συνθήκες εκπαίδευσής τους, που διαμόρφωσαν οι άνω αποφάσεις των υπεύθυνων, είναι απολύτως υπαρκτοί.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για την αρνητική εξέλιξη, όσον αφορά τα πραγματικά συμφέροντα των μαθητών του 4ου δημοτικού σχολείου, περί του τρόπου εκπαίδευσής τους, εν μέσω της πανδημίας COVINT-19, σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως ενεργήσετε νομίμως, συμβάλλετε ως εκ της θέσεώς σας στην λύση του προβλήματος, που με την αδιαφορία τους έχουν προκαλέσει οι αρμόδιοι, έτσι ώστε, το ολιγώτερον, οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων στεγαστούν, όπως και κατά την περυσινή χρονιά στις εγκαταστάσεις του 6ου δημοτικού σχολείου, διαφορετικά, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι σε περίπτωση μη ικανοποίησης αυτού του δίκαιου και σύμφωνου με την κοινή λογική αιτήματός μου, θα προσφύγω ενώπιον των αρμόδιων αρχών και δικαστηρίων και θα αναζητήσω ποινικές και αστικές ευθύνες φυσικών και νομικών προσώπων, που με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται στην αρνητική και χρονίζουσα εξέλιξη του θέματος του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων και των κινδύνων που συνεπάγεται για τα παιδιά και τις οικογένειές τους αυτή η αντιμετώπιση.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παρακαλείται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Ανδρέα Παπανδρέου αριθ. 37 και διοικείται από την αρμόδια υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως, για να λάβει γνώση η κ. Υπουργός και για όλες τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το κείμενο αυτό στην Έκθεση που θα συντάξει για την επίδοση.

Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2020
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΜΠΑΡΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 92 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 2108828496 κιν. 6977740300

(ΑΜΔΣΑ 11858)

[email protected]

Μέγαρα, 10 Φεβρουαρίου 2021

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με τιμή
Νικόλαος Μαυροειδής, Οινοποιός,
Γονέας μαθήτριας του 4ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button