Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γαλαξία διοργανώνει ο δήμος

Στο πνεύμα των ημερών, ο Δήμος Μεγαρέων διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγάπης, Ελπίδας και Αλληλεγγύης, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων (πρώην Κινηματοθεάτρου Γαλαξίας, Πλούτωνος 8, στα Πλακάκια), την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. με σκοπό τη συγκέντρωση Τροφίμων και Φαρμάκων για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μεγαρέων.

 

Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνο με θέμα: “Χριστούγεννα και Φιλανθρωπία”. Θα συμμετάσχουν τα μέλη της Μικτής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων. Θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό του έργο ο ευεργέτης του Δήμου Μεγαρέων κ. Νικόλαος  Στρατουδάκης.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, προσκαλεί όλους τους φορείς και όλους τους συμπολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου να παρευρεθούν και να συνεισφέρουν ότι και όπως μπορούν σε τρόφιμα και σε φάρμακα.

 

Να σημειωθεί ότι θα είναι και η πρώτη επίσημη εκδήλωση του Δήμου Μεγαρέων στο χώρο της συγκεκριμένης αίθουσας μετά την παραχώρησή της δωρεάν στο Δήμο Μεγάρων για 5 χρόνια από τους ιδιοκτήτες Αθανάσιο και Ιωάννη Νικ. Χατζή.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button