Ασφαλτόστρωση δρόμων με ίδιους πόρους

Σε ασφαλτόστρωση 400 μέτρων δρόμων μέσα στην πόλη προχώρησε ο Δήμος, έργο συνολικής δαπάνης 45000 ευρώ στον νοτιοανατολικό τομέα της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων.

Πρόκειται για την κατάληξη των οδών Ομήρου, Δημ.Μπέη και Θεοκρίτου στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας Κορίνθου.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η Διοίκηση του Δήμου εξοικονόμησε χρήματα και αποκατέστησε τον συγκεκριμένο κόμβο όπου επικρατούσαν τριτοκοσμικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση του έργου προσήλθε ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης και συνομίλησε με τους γείτονες οι οποίοι έπρεπε συχνά στο παρελθόν να αντιμετωπίσουν απαράδεκτες γι’ αυτούς συνθήκες.

 

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το έργο ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Το έργο αυτό πραγματοποιείται σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες με χρήματα τα οποία έχουν προκύψει από πόρους του Δήμου και μετά από σκληρή οικονομία. Οι συνθήκες τις οποίες είχαν να αντιμετωπίσουν οι γείτονες παρέπεμπαν σε χώρα του τρίτου κόσου ενώ το έργο έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Η Διοίκησή μας είχε εντάξει το συγκεκριμένο έργο μεταξύ των σημαντικών προτεραιοτήτων της και τώρα γίνεται πραγματικότητα σε συμφωνία με τις διαβεβαιώσεις τις οποίες είχαμε δώσει πριν τις εκλογές.

Θέλω να δηλώσω ότι εργαζόμαστε σκληρά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο οι ενέργειές μας να έχουν αποτέλεσμα.

Συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των κατοίκων για καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες διαβίωσης και κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, αποτελεί αντίστοιχη συμβολή στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Διαβεβαιώνουμε τον καθένα ότι δεν θα πάψουμε, όσον χρόνο θα υπηρετούμε αυτή τη θέση στην οποία  μας ένταξαν οι πολίτες των Μεγάρων, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την δρομολόγηση της πόλης μας προς αναπτυξιακή τροχιά».

 

asfaltostrosi_June2012

Παρόμοια άρθρα

Back to top button