Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή την δημοσίευση των αποτελεσμάτων εισαγωγής υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζω τα συγχαρητήρια προς τους μαθητές οι οποίοι πέτυχαν και αποτελούν πλέον μέλη της φοιτητικής κοινότητας.

Συγχαρητήρια στους γονείς ο οποίοι με στοργή και εμψύχωση συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες των παιδιών τους και στους καθηγητές οι οποίοι μετέδωσαν την γνώση τους ώστε οι μαθητές να την μετουσιώσουν σε επιτυχία στις εξετάσεις.

Αγαπητοί νέοι φοιτητές
Κάνατε ένα ακόμα επιτυχημένο βήμα στη ζωή σας για το οποίο είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και τώρα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας.
Εύχομαι να διατηρήσετε την επιτυχία στην πορεία των σπουδών σας, να αποκτήσετε θεωρητική γνώση και εμπειρίες, να διακριθείτε, να ολοκληρώσετε την προσωπικότητά σας και να γίνεται σωστοί επαγγελματίες για το καλό και την πρόοδο της κοινωνίας μας.

Σε αυτούς τους υποψήφιους οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση επισημαίνω ότι η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα τις έχετε και θα τις αξιοποιήσετε. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και οι προσδοκίες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Ιωάννης Μαρινάκης
Δήμαρχος Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button