Μέγαρα – Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα: Προεκλογικές πελατειακές σχέσεις από τον κ. Σταμούλη

Αποτελούν αίσχος και ντροπή, οι προεκλογικές μηχανορραφίες του κ. Σταμούλη.
Δυο μόλις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές ο κ. Σταμούλης επιχειρεί με κάθε τρόπο να χειραγωγήσει τους ενδιαφερόμενους δημότες για εργασία, με μια νέα προκήρυξη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση «απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών», λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έλαβαν χώρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και τις 23 Ιουλίου του 2018!
Ο δήμος μας εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον Ιανουάριο του 2019!
Προφανώς ο Γ.Γ αντιλήφθηκε το χάος που παραμένει μέχρι σήμερα, τόσο καιρό μετά τα τραγικά γεγονότα που έπληξαν τη Νέα Πέραμο και την Κινέττα, λόγω της ανυπαρξίας και της απραξίας της διοίκησης του κ. Σταμούλη και έκρινε ότι η περίοδος έκτακτης ανάγκης για το δήμο μας πρέπει να συνεχιστεί.
Από αυτή την ευεργετική απόφαση ευνοείται ο κ. Σταμούλης και προσλαμβάνει αυθαίρετα και απροκάλυπτα αυτούς που θέλει, με μόνο κριτήριο την υποστήριξη του στις ερχόμενες εκλογές,
Παρά την ομοβροντία που δέχτηκε από την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που επέλεξαν την οδό της σιωπής – προχώρησε στην απόφαση πρόσληψης συνολικά 115 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας από 2 έως και 8 μήνες.
Όταν μας κατηγορούσε εμάς ο κ. Σταμούλης για φωτογραφικές προσλήψεις, όταν αυτές γίνονταν χωρίς τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου περί αντιμετώπισης απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών και στο μέσο της εκλογικής περιόδου, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτός θα έκανε ότι χειρότερο για ένα Δήμαρχο λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και μάλιστα με τον πιο προκλητικό και χείριστο τρόπο.
Ανάρτησε την προκήρυξη την Παρασκευή 22/3/2019 και ώρα 14.51, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 26/3/2019!
Επέλεξε δηλαδή το τριήμερο της αργίας της 25ης Μαρτίου για να μην έχουν τη δυνατότητα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις, παρά μόνο αυτοί που είχαν ήδη ειδοποιηθεί από τον ίδιο και τους παρατρεχάμενους του και είχαν έτοιμες τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά στο γραφείο του κ. Σταμούλη!
Η ενέργεια αυτή αποτελεί ντροπή και αίσχος για το θεσμικό ρόλο που υπηρετεί ο κ. Σταμούλης και δεν έχει προηγηθεί κάτι τέτοιο ούτε στα σκοτεινά χρόνια της χούντας!
Ο συνδυασμός μας ενεργοποιήθηκε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την ανάρτηση της προκήρυξης .
Αμέσως ενημερώσαμε τον ΑΣΕΠ, την αποκεντρωμένη Διοίκηση που εκτελεί χρέη Ελεγκτή Νομιμότητας για το δήμο μας, το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών και τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.
Το θέμα αυτό αποτελεί μέγα σκάνδαλο και δεν πρόκειται να μείνει έτσι.
Ο προσφάτως κατηγορούμενος από τα πιο επίσημα χείλη της Δικαιοσύνης για τις εγκληματικές αμέλειες που κόστισαν τη ζωή σε ένα άτομο στο δήμο μας, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι με φωτογραφικές προσλήψεις!
Ο Δήμαρχος του βωξίτη, της νόσου των κουνουπιών του δυτικού Νείλου, του επιδόματος ενοικίου στους Ρομά, του καλωδίου και του ΧΥΤΥ, δεν μπορεί να σωθεί από πελατειακές σχέσεις που συνάπτει προεκλογικά με δόλιο τρόπο.
Μέσα στην 5ετή οπισθοδρόμηση και αποτελμάτωση αναπτύχθηκε πολύ έντονα ο σκοταδισμός από μια διοίκηση που τρεκλίζει και για να σταθεί όρθια μηχανεύεται την παρανομία και την αδιαφάνεια σε όλες της τις κινήσεις.
Δυστυχώς σε αυτή την κατρακύλα βρίσκει αργυρώνητους αρωγούς, οι οποίοι ενώ μέχρι εχθές τη στηλίτευαν, σήμερα γίνονται οι πιο θερμοί υποστηρικτές της.
Και δεν έχουν τουλάχιστον το θάρρος κάποιοι από αυτούς να παραιτηθούν από δημοτικοί σύμβουλοι!
Όμως ο καιρός φτάνει και όλοι αυτοί θα πάρουν το μάθημα τους από τον ίδιο το λαό, ο οποίος έχει πάντα το αλάθητο αισθητήριο και κρίνει δίκαια.
Ο λαός δεν συγχωρεί τους αγνώμονες και τους αχάριστους και δεν παρασύρεται από τους «κωλοτούμπες»! Τους δίνει μια και τους στέλνει στον αγύριστο!
Αυτό θα πάθουν όλα αυτά τα παράσιτα που για «τριάκοντα αργύρια» συστρατεύονται με αυτόν που μέχρι εχθές κατηγορούσαν σφοδρά.
Ο κ. Σταμούλης έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό το οποιοδήποτε πλεονέκτημα διατηρούσε, ενώ κρυβόταν κάτω από το μανδύα της υποκρισίας.
Έργο μηδέν παντού!
Η πρόσληψη αυτών των ατόμων θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια, είτε το θέλει ο κ. Σταμούλης είτε όχι!
Θα ελεγχθούν όλες οι προσλήψεις μια προς μια και ο ίδιος θα λογοδοτήσει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για τη δολιότητα με την οποία προχώρησε στην ανάρτηση της προκήρυξης την Παρασκευή 22/3/2019 και ώρα 14.51!
Όμως όλα αυτά θα τελειώσουν στις 26 Μαΐου.
Είναι βέβαιο πως ο λαός έχει αποφασίσει και θα επανέλθουμε στην διοίκηση του δήμου που αποδείξαμε πόσο αγαπάμε και στην κανονικότητα.
Στις 26 Μαΐου τελειώνει ο σκοταδισμός και επανέρχεται το φως της ανάπτυξης και της προόδου.
Είμαστε έτοιμοι γι αυτό!
Το Σάββατο 30 Μαρτίου το παρουσιάζουμε και ξεκινάμε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button