Πρωτοβουλίες για την αγροτική παραγωγή των Ερυθρών από την Περιφερειακή Ενότητα δυτικής Αττικής

Λ. Κοσμόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες για τη βελτίωση συνθηκών αγροτικής παραγωγής, για την οικονομία και το περιβάλλον»

Δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου αναφέρεται σε μια
σειρά ενεργειών για τη βελτίωση των συνθηκών της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή των Ερυθρών που αναλαμβάνει η Περιφερειακή Ενότητα δυτικής Αττικής με τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη.

Σε συνάντηση που έγινε με εκπρόσωπo του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών, τον προϊστάμενο Κωνσταντίνο Χύτα, τον αντιδήμαρχο Ερυθρών Μιχάλη Σακελλάρη και τον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Ερυθρών Δημήτρη Παγώνη, συζητήθηκαν οι ανάγκες των αγροτών ώστε να επιλυθούν άμεσα.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα δυτικής Αττικής λαμβάνει μέτρα για τα παρακάτω:

– Αντιμετώπιση των επιβλαβών για την παραγωγή ακρίδων στον κάμπο των Ερυθρών.
– Ενέργειες για την ανακύκλωση συσκευασιών φυτοφαρμάκων μέσω συστημάτων διαχείρισης.
– Διάνοιξη όλων των αγροτικών δρόμων του κάμπου των Ερυθρών, και φέτος όπως και πέρυσι, για την καλλιεργητική περίοδο που επίκειται.

Σχετικά, ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι:

«Η αγροτική παραγωγή της περιοχής μας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους της κοινωνίας μας, για την οικονομία και το περιβάλλον. Για αυτό και είμαστε σε συνεχή επαφή και αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους που μοχθούν για τον τόπο μας και προσφέρουν ζωτικά στην παραγωγή, για να παρέχουμε όσα χρειάζονται και να αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες που παρουσιάζονται».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button