Αναπληρωτής περιφερειάρχης Αττικής ο Λευτέρης Κοσμόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή Περιφερειάρχη Αττικής, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου τοι οποίο ακολούθως αναφέρει:

Σχετικά ο νέος πλέον αναπληρωτής περιφερειάρχης Αττικής και αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, αναφέρει: «Κατ’αρχάς θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, για την τιμητική του πρόταση και κυρίως για τη συνεργασία που έχουμε και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για κάθε πόλη και οικισμό στην περιοχή μας, στην Δυτική Αττική.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη τιμά εμένα προσωπικά, ως αναγνώριση του έργου μου, αλλά τιμά και αναβαθμίζει και την περιοχή μας, τη Δυτική Αττική. Είναι μεγάλη μου τιμή, να υπηρετώ τους συμπολίτες μου ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και πλέον και από την θέση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Αττικής.

Έχω το καθήκον αλλά και προσωπικά την ευθύνη και τη βούληση, να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από κάθε θέση. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επισφράγιση του θετικού αποτυπώματος του έργου της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής στην Δυτική Αττική και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε, με γερές βάσεις, για το καλό των συμπολιτών μας, για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button