Λ. Κοσμόπουλος: «Πλήρης κινητοποίηση και επιφυλακή μέσων και δυναμικού για να αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία»

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ: Εντείνεται η κακοκαιρία

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας δυτικής Αττικής, με εντολές του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και με αυτοψίες και άμεση συνδρομή του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου σε όλες τις περιοχές της δυτικής Αττικής.

Η κακοκαιρία πλήττει σήμερα Δευτέρα περιοχές της δυτικής Αττικής και σε μεγαλύτερο βαθμό τις Δημοτικές Κοινότητες Φυλής, Βιλλίων και Ερυθρών, όπου συνέβαλαν εκχιονιστικά μηχανήματα και θα συνεχίσουν να εργάζονται προκειμένου να ανοίγουν τους δρόμους, όπου είναι εφικτό, δεδομένου του όγκου της χιονόπτωσης που αναμένεται να αυξηθεί με νέο κύμα τις επόμενες ημέρες.

Το φαινόμενο θα ενταθεί σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, με ισχύ από σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από τις απογευματινές ώρες ως το βράδυ της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου. Αύριο Τρίτη στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές που από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. (Περισσότερα στο www.emy.gr – www.civilprotection.gr)

Ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος συνδράμει άμεσα με συντονισμό των εργασιών και ανέφερε ότι «Είμαστε σε πλήρη κινητοποίηση και επιφυλακή. Με προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των συμπολιτών μας, παρεμβαίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενώ αρμοδιότητά μας αποτελούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, με βάση τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και τον συντονισμό του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Η ένταση του φαινομένου θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες, αλλά είμαστε παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις για να μην μείνει κανείς συμπολίτης μας απροστάτευτος».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button